Ben de şuna inanırım.
Marka ayrı bir olaydır. Kullanıcının kullanma bilgisi ayrı bir olaydır.
Kimi Izoly'dir Turbox'tur bir kasa alır 10 sene kullanır halen ondan CS:GO falan filan 60 FPS ile oynar. Kimisi 5 yılda böyle sonuçla bırakabilir. Bunu unutmayalım. Ben de Izoly kasa kullanıyorum şimdi hepiniz gömersiniz ancak Fortnite, Valorant, LoL, CS:GO falan fıstık 45+ FPS ile oynamaktayız. 45+ yazdım diye eziklemeyin dropları ve düşüşleri baz alarak yazdım yalan ve genek olanı yazmak istesem 55+ yazardım. Tamam marka güçsüzdür, olabilir. Sen de bu markayı aldın, eyvallah bu. Ok gibi ekonomide fahiş fiyat ödemek istemedin. O zaman mesela güncel Windows kullanmayacaksın. Stock Windows kullanmayacaksın. Elindeki çözümlere bakacaksın. Eline hiçbir çözüm geçirmeden marka eleştirmekten kolayı yoktur.
(bence yani)
Burada markayı savunmuyorum ancak yine yine ve tekrar hatırlatmam gereken konu: Asgari ücretin 8500 lira olması. Bu gerçeği unutmadan değerlendirmelerimizi yaparsak çok daha gerçekçi olur.
Not: Profilimdeki kasa ile Don't Starve Together'ı 50+ FPS ile oynayabilmekteyim. Bilgisayar da nereden baksanız 16 yılı devirdi sayılır. Değişen tek parçası HDD oldu, o zaten başka bir HDD ile değişti.