5 yıllık Windows 7 CD'si çalışır mı?

Fakir Nasus

Nanopat
Yer
Balıkesir,Sındırgı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
SAPPHİRE RX6700XT
8X8GB DDR4 RAM
RAM
3gb
SSD veya HDD modeli
Bilinmiyor
İşlemci
i3
Evet arkadaşlar 2016TAN kalma laptopuma XP kurarken mavi ekran verdi ve System32'de ntoskrnl.exe bulunamadı diyor. Bir sürü metot da denedim ama bir türlü olmadı. Sonra 5 yıl önce babamdan kalan bir Windows 7CD'si buldum çalışır mı?

Ah, yine mi? Kimin ne kuracağı sizi ne ilgilendiriyor? Konuya anlayışla karşılayın.

W7 ve XP sürümü uzunca bir süredir güncelleme almadığı için güvenlik açıklarıyla yani Zero day açıkları ile dolu siz bu sürümleri kullandığınız zaman istediğiniz kadar av yazılımı kullansanız bile bir tık ile sisteminizi teslim edebilirsiniz bu sebeple güvenlik güncelleştirmelerini alan bir OS kullanmak her zaman yararına olacaktır. Tabii ki de son tercih her zaman kullanıcıya ait sonuçta onun bilgisayarı ve istediği şeyi yapar sadece bilgilendirme amaçlı.

W7 ve XP sürümü uzunca bir süredir güncelleme almadığı için güvenlik açıklarıyla yani Zero day açıkları ile dolu siz bu sürümleri kullandığınız zaman istediğiniz kadar av yazılımı kullansanız bile bir tık ile sisteminizi teslim edebilirsiniz bu sebeple güvenlik güncelleştirmelerini alan bir OS kullanmak her zaman yararına olacaktır. Tabii ki de son tercih her zaman kullanıcıya ait sonuçta onun bilgisayarı ve istediği şeyi yapar sadece bilgilendirme amaçlı.

Ben ilk önce zaten 7'yi kuracağım CD ile daha sonra da Win 8.1e aktaracağım.

Sistem özelliklerine yazmayı unutmuşum buraya atıyorum
Ekran Boyutu: 15.6 İnç

• 1366 x 768 Piksel.

• İşlemci Modeli: Intel Pentium 2117U.

• Bellek (RAM): 4 GB.

• İşletim Sistemi: Windows 8.

• Sabit Disk (HDD) Boyutu: 750 GB.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı