50.000 - 60.000₺ arası laptop önerisi

ahmt.aras

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Front End Developer
Merhaba, 50.000₺-60.000₺ arası laptop önerisinde bulunabilir misiniz? Fiyatlar gittikçe artmaya başlamış. Ekran kartı ve işlemcisi iyi ve uzun ömürlü kullanım istiyorum. Onun dışında SSD düşük bile olabilir. Elimde 1TB 980Pro var.

Pek oyun oynayan birisi değilim. Daha çok iş odaklı. Grafik ve yazılım için kullanıyorum. Genelde harici monitör(2K 32") ile görüntü alıyorum. Evdeyken masaüstü gibi kullanıyorum anlayacağınız. Fakat sürekli iş yerine getirip götürdüğüm için laptop arıyorum.

Bütçemi biraz aşıyor fakat bu cihaz nasıldır?

Windows tarafında ise şöyle bir bilgisayar buldum;

Bu fiyat bandında güzel bir MacBook Pro buldum aslında, fakat Mac'e geçmek istemiyorum şimdilik. Belki ürün bulamazsam geçmeyi düşünüyorum. Yine de değerlendirirseniz sevinirim.

Farklı önerileriniz varsa atabilirsiniz.

Merhaba, 50.000₺-60.000₺ arası laptop önerisinde bulunabilir misiniz? Fiyatlar gittikçe artmaya başlamış. Ekran kartı ve işlemcisi iyi ve uzun ömürlü kullanım istiyorum. Onun dışında SSD düşük bile olabilir. Elimde 1TB 980Pro var.

Pek oyun oynayan birisi değilim. Daha çok iş odaklı. Grafik ve yazılım için kullanıyorum. Genelde harici monitör(2K 32") ile görüntü alıyorum. Evdeyken masaüstü gibi kullanıyorum anlayacağınız. Fakat sürekli iş yerine getirip götürdüğüm için laptop arıyorum.

Bütçemi biraz aşıyor fakat bu cihaz nasıldır?

Windows tarafında ise şöyle bir bilgisayar buldum;

Bu fiyat bandında güzel bir MacBook Pro buldum aslında, fakat Mac'e geçmek istemiyorum şimdilik. Belki ürün bulamazsam geçmeyi düşünüyorum.

Hocam oyun oynamayacaksanız iş yapacaksanız Mac eniyi tercihtir Mac istemiyorum diyorsanız o attığınız Dell marka laptop ta uzun yıllar işinizi görür.

Hocam oyun oynamayacaksanız iş yapacaksanız Mac eniyi tercihtir Mac istemiyorum diyorsanız o attığınız Dell marka laptop ta uzun yıllar işinizi görür.
Oynuyorum fakat çok az, olmasa da olur yani. En son 6 yıl önce Mac kullandım, yükseltilme yapılmaması (En azından SSD bazında) beni deli ediyor. Planlı eskitme yapılması da cabası. En az 6 yıl kullanmak istiyorum açıkçası.

Oynuyorum fakat çok az, olmasa da olur yani. En son 6 yıl önce Mac kullandım, yükseltilme yapılmaması (en azından SSD bazında) beni deli ediyor. Planlı eskitme yapılması da cabası. En az 6 yıl kullanmak istiyorum açıkçası.

Hocam uzun ömür istiyorsanız ASUS ROG'lardan bakabilirsiniz soğutma sistemi ve performansı çok iyidir.

Hocam uzun ömür istiyorsanız ASUS ROG'lardan bakabilirsiniz soğutma sistemi ve performansı çok iyidir.

Sanırım ROG'da en fazla İ7 ve 4060'a çıkabilirim bu fiyat bandında.

Dell'i araştırdım reddit gibi yerlerde bilgisayarın tam performansını veremediğini söylüyorlar. Klasik ve kronik Dell sorunları bitmemiş. Hali hazırda da Dell kullanıyorum bıktım kronik sorunlarından. Açıkçası kafam çok karıştı. Mac tarafını düşünmüyor değilim bu fiyatlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı