50.000-65.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
50-65k
Bu arada söylediğiniz sistem de iyi ancak 7700x yerine 9700x çok daha mantıklı ayrıca yazdığınız soğutucu asla fiyatını hak eden bir soğutucu değil ben sisteme sıvı soğutma eklemeyi unutmuşum buyrun buda işlemci soğutucu,


Ekran kartından kısıp 1tbye çıkarabiliriz belki. 7800xt bana gayet yeterli Asus markalı modelinin 23 bin TL gibi bir fiyatı var.
Hocam 1tb ssd sonradan anakarta takmak daha f/p bir sistem ortaya çıkması açısından daha iyi, attığım sistemdeki anakart zaten 2 m2 yuvalı bir anakart yani iyi olan ssd ye sıkça oynadığınız oyunlar ve işletim sistemini kurarsınız sonradan baktınız yetmemeye başladı 1tb daha ucuzundan bir ssd alır oyunları ona kurarsınız.
 
Bu fiyat bandında amd ekran kartı kullanmak bana ne bileyim çok da mantıklı gelmiyor, nvidia fanboyu olduğum için değil a

Sectigim kasa ve 6 fan eklemek mantıklı mıdır? Öyle düşünüyorsanız fanda önerebilir misiniz hocam

Bu kasayi seçme nedenim tamamen görüntü bu arada bu tarzda kasalar güzel görünüyor
 
Sectigim kasa ve 6 fan eklemek mantıklı mıdır? Öyle düşünüyorsanız fanda önerebilir misiniz hocam

Bu kasayi seçme nedenim tamamen görüntü bu arada bu tarzda kasalar güzel görünüyor

Yani bu kasa seçimi aslında size kalmış sistemi kullanacak onu görecek olan sizsiniz nasıl istiyorsanız öyle alabilirsiniz, yalnız aklınızda bulunsun böyle kasaların hava akışları her zaman normal kasalara kıyasla kötü olur.
Alıcağınız sistem de büyük ihtimal ile bu bir sıkıntı teşkil etmeyecektir zaten kendi başına soğutması iyi olan parçalar kullanıyorsunuz.
Fan konusunda nerdeyse hiçbir fikrim yok fan eklemek her zaman için iyi bir seçim olur kasa için ancak hangi fan daha iyidir kötüdür konusu hakkında farklı bir başlık açarsanız daha iyi olabilir.
 
Tamamdır hocam ben sizin önerileriniz ile birlikte sistemi kararlaştırıcam önerileriniz için teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…