50.000 TL 4K monitörlü sistem önerisi

Bütçe
50.000 TL
Onların ne zaman geleceği ve hangi fiyattan çıkacağı belli mi ki hocam?

Ben zannetmiyorum bu bütçe ile 4000 serisi bir sistem toplayabileceğimi.

Önceliğim oyun değil 4K monitör olsun oyunları 1080p veya 2K da 60FPS de oynasam da yeter bana.

Hocam bence 2K bir monitör alıp işlemci ve ekran kartına yönelin. 4K monitörler hem genellikle 60 FPS oluyor hem ucuz bir fiyatta değil.

Denedim bir şeyler.
Intel işlemcili ve Nvidia kartlı bir sistem toplama imkanın var mı hocam. Bir daha amd sistem toplamamaya yeminliyim de :)

Hocam bence 2K bir monitör alıp işlemci ve ekran kartına yönelin. 4K monitörler hem genellikle 60 FPS oluyor hem ucuz bir fiyatta değil.
Doğru pahalılar ama ileriye dönük bir yatırım da yapmış olurum. 4K nın gideri var 1080p öldü sayılır :)

Doğru pahalılar ama ileriye dönük bir yatırım da yapmış olurum. 4K'nın gideri var 1080p öldü sayılır :)

Yok hocam 2K alın diyorum zaten. Bilgisayar donanımlarına eklerseniz bu bütçeyi daha iyi olur.

Doğru pahalılar ama ileriye dönük bir yatırım da yapmış olurum. 4K'nın gideri var 1080p öldü sayılır :)

Şahsen bir yayıncı setupu gibi kurulabilir bu bütçeye. Bir adet 2K monitör ve bir adette 1080p dik monitör alabilirsiniz. Geriye kalan parayla da işlemcinizi ya da yükseltmeyi düşündüğünüz şeylere ekleyebilirsiniz.

2X:

50,999 TL tutuyor toplam. Böyle bir sistem toplanabilir. Bütçeyi 1000 TL aşıyor. Sorun olmaz umarım.

Hocam o SSD yerine daha yüksek ve kaliteli alınırsa güzel olur bence parçalar falanda iyi.
Bütçe yetmez diye koymamıştım, yetiyorsa bu alınabilir.

Onların ne zaman geleceği ve hangi fiyattan çıkacağı belli mi ki hocam?

Ben zannetmiyorum bu bütçe ile 4000 serisi bir sistem toplayabileceğimi.

Önceliğim oyun değil 4K monitör olsun oyunları 1080p veya 2K da 60FPS de oynasam da yeter bana.

Eskiden tüplüde çözünürlüğü ne kadar düşürürsen düşür güzel görünüyordu ama şimdiki monitölerde öylr olmuyor. 4K bir monitorde 2K kötü gözüküyor 1080p ise iğrenc gözüküyor. Abimin 4K monitörü vardı Mfs'de 2K yapınca görüntü çok bulanık oluyordu sattı 2K moniör aldı. Yani bir çözünürlük belirle ona göre sistem topla. O bütçe için 2K tavsiyemdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı