50.000 TL civarı hafif ve şarjı uzun giden laptop önerisi

Algoritmik

Hectopat
Pili uzun giden, hafif, ekranı çok kaliteli bir cihaz arıyorum.
Aklımda ASUS Zenbook S16 var fakat daha iyisi var mı bilmiyorum bayağı araştırdım ama önüme düşmedi.
Daha iyi varsa link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Bu beklentilerinize göre bence MacBook almalısınız.

Hocam attığım cihazın genel performansı M4 Air'lerden daha iyi. Pro modelinde de pil kısmında az bir şey geride kalıyor. Bu cihazında hoparlör, ekran harika. MacBook düşünmüyorum iş gereği.

M3 Pro MacBook var. 52 bin TL. Belki o olabilir.

Hocam neden MacBook öneriyorsunuz ki? Pil dışında attığım cihazdan iyi olan tek tarafı yok. Bana Windows tarafında cihaz taviyeleri lazım.

Hocam attığım cihazın genel performansı M4 Air'lerden daha iyi. Pro modelinde de pil kısmında az bir şey geride kalıyor. Bu cihazında hoparlör, ekran harika. MacBook düşünmüyorum iş gereği.

Hocam neden MacBook öneriyorsunuz ki? Pil dışında attığım cihazdan iyi olan tek tarafı yok. Bana Windows tarafında cihaz taviyeleri lazım.
Ben şahsen macbookları sevmem. Hep windows kullanmışımdır ama sizin istekleriniz birebir macbook a çıkıyor. Biraz da maalesef markaya para ödemiş olursunuz ama macbook uzun vadede garantisi servislerinin olması parçalarının piyasada çok olması, fazlasıysa aksesuraının bulunması, macos’in güvenlik anlamında windowstan baya bir önde olması, arkada gereksiz kaynak tüketen program olmaması, macler için hazırlanan virüslerin çok az olması, ikinci el satarken çok fazla değer kaybetmemesi gibi uzun vadeli kısımda bir tık daha avantajlı olabilir. Ancak bunlar umrumda değil güç performans istiyorum derseniz baktığınız modeli alın geçin derim

Ben şahsen MacBook'ları sevmem. Hep Windows kullanmışımdır ama sizin istekleriniz birebir MacBook'a çıkıyor. Biraz da maalesef markaya para ödemiş olursunuz ama MacBook uzun vadede garantisi servislerinin olması parçalarının piyasada çok olması, fazlasıysa aksesuraının bulunması, MacOS'in güvenlik anlamında Windows'tan bayağı bir önde olması, arkada gereksiz kaynak tüketen program olmaması, Mac'ler için hazırlanan virüslerin çok az olması, ikinci el satarken çok fazla değer kaybetmemesi gibi uzun vadeli kısımda bir tık daha avantajlı olabilir. Ancak bunlar umurumda değil güç performans istiyorum derseniz baktığınız modeli alın geçin derim

Hocam attığım cihazın ekranı 3K, pili de yük altında 10-12saat ekran süresi veriyormuş, işlemci kısmında m4'ten daha güçlü, dahili GPU da daha önde. Ayrıca 16inch olmasına rağmen 1.5 KG. Tam istediğim cihaz fakat aynı fiyatlarda belki daha iyisi vardır diye sordum. Yoksa zaten sepete ekledim kısa bir süre alacağım bunu.

Attığınız cihazın satıcısı sıkıntılı, o satıcı genelde hep yenilenmiş veya teşhir ürünler satıyor. AI 9 HX 370 işlemcili Vivobook bir cihazın o fiyata satılmasına pek imkan vermiyorum zaten. Çok uzun pil performansı istiyorsan ARM tabanlı laptoplara bakabilirsin (Macbook veya Snapdragon işlemcili cihazlar). Onların dışında bunları önerebilirim.

Hocam attığım cihazın ekranı 3K, pili de yük altında 10-12saat ekran süresi veriyormuş, işlemci kısmında m4'ten daha güçlü, dahili GPU da daha önde. Ayrıca 16inch olmasına rağmen 1.5 KG. Tam istediğim cihaz fakat aynı fiyatlarda belki daha iyisi vardır diye sordum. Yoksa zaten sepete ekledim kısa bir süre alacağım bunu.
İstediğiniz özelliklerde bulduysanız ne iyi. Bence fiyatına göre özellikleri baya iyi. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı