50.000 TL civarı hafif ve şarjı uzun giden laptop önerisi

Attığınız cihazın satıcısı sıkıntılı, o satıcı genelde hep yenilenmiş veya teşhir ürünler satıyor. AI 9 HX 370 işlemcili Vivobook bir cihazın o fiyata satılmasına pek imkan vermiyorum zaten. Çok uzun pil performansı istiyorsan ARM tabanlı laptoplara bakabilirsin (MacBook veya Snapdragon işlemcili cihazlar). Onların dışında bunları önerebilirim.

Aslında haklısınız diğer sitelerde daha düşük donanımlı cihazlar minimum 63K civarından satılıyor fakat aynı cihaz burada 55k. Yenilenip yenilenmediğini nasıl öğrenebilirim?

Pili uzun giden, hafif, ekranı çok kaliteli bir cihaz arıyorum.
Aklımda ASUS Zenbook S16 var fakat daha iyisi var mı bilmiyorum bayağı araştırdım ama önüme düşmedi.
Daha iyi varsa link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Hocam herkes MacBook önermiş ama siz illa yoldada kullansanız canınınz her türlü bir oyun indirmek isteyecek onun için farklı laptoplara yönelin derim.

Aslında haklısınız diğer sitelerde daha düşük donanımlı cihazlar minimum 63K civarından satılıyor fakat aynı cihaz burada 55k. Yenilenip yenilenmediğini nasıl öğrenebilirim?
Satıcı ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz, soru/cevap kısmı olması lazım.

Hocam herkes MacBook önermiş ama siz illa yoldada kullansanız canınınz her türlü bir oyun indirmek isteyecek onun için farklı laptoplara yönelin derim.

Oyun oynayan birisi değilim hocam. Elimde zaten Gaming cihaz var gerekirse bunu da satar masaüstü dizerim.

Satıcı ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz, soru/cevap kısmı olması lazım.

Soracağım aksini söyleme ihtimalleri yoktur herhalde değil mi hocam?

Soracağım aksini söyleme ihtimalleri yoktur herhalde değil mi hocam?
Yoktur diyemem. Büyük ihtimallen yenilenmiş veya teşhir olduğunu ballandıra ballandıra anlatacaklardır, sıfır dense bile almanızı önermiyorum.

Yoktur diyemem. Büyük ihtimallen yenilenmiş veya teşhir olduğunu ballandıra ballandıra anlatacaklardır, sıfır dense bile almanızı önermiyorum.

Tamamdır hocam. Attığınız Lenovo da hoşuma gitti. İşlemci açısından bayağı benzerler.
Bunların RAM'ler DDR5X bayağı frekansı yüksek çift slot mu oluyor yoksa tek slot mu? Yani 2x16 mı yoksa 1x32 mi?

Tamamdır hocam. Attığınız Lenovo da hoşuma gitti. İşlemci açısından bayağı benzerler.
Bunların RAM'ler DDR5X bayağı frekansı yüksek çift slot mu oluyor yoksa tek slot mu? Yani 2x16 mı yoksa 1x32 mi?
1x32 GB olarak geliyor büyük ihtimallen, 2x16 GB olunca PSREF belirtiyor genelde. Özellikleri detaylıca inceleyebilirsiniz, özellikle 84 Wh batarya sizin için çok iyi olur.

1x32 GB olarak geliyor büyük ihtimallen, 2x16 GB olunca PSREF belirtiyor genelde. Özellikleri detaylıca inceleyebilirsiniz, özellikle 84 Wh batarya sizin için çok iyi olur.

2x32 veya 2x16 yapmak istiyorum diyelim bu mümkün mü? Yazılımcı birisi için günlük ne kadar ekran süresi verir? Genelde 450-500 nit parlaklıkla kullanırım.

2x32 veya 2x16 yapmak istiyorum diyelim bu mümkün mü? Yazılımcı birisi için günlük ne kadar ekran süresi verir? Genelde 450-500 nit parlaklıkla kullanırım.
Mümkün değil. RAM'ler direkt anakarta gömülü, yükseltilebilir slotuda yok. Cihaz 1100 Nit'e kadar çıkabiliyor, 450-500 Nit'te nasıl bir pil performansı var bilmiyorum fakat. AI 7 350 versiyonlusunun sonuçları böyle:

1755371465455.png

AI 7 350 ile verimlilik olarak arada büyük bir fark olmadığı için bu versiyonununda pil süreleri böyle olacaktır büyük ihtimallen.

Bu arada bazı kaynaklar dual channel (PSREF dahil) diye belirtirken bazı kaynaklar 1x32 belirtmiş, 2x16 GB RAM olarak gelme şansı da var cihazın.

Son düzenleme:
Mümkün değil. RAM'ler direkt anakarta gömülü, yükseltilebilir slotuda yok. Cihaz 1100 Nit'e kadar çıkabiliyor, 450-500 Nit'te nasıl bir pil performansı var bilmiyorum fakat. AI 7 350 versiyonlusunun sonuçları böyle:

Eki Görüntüle 2557224
AI 7 350 ile verimlilik olarak arada büyük bir fark olmadığı için bu versiyonununda pil süreleri böyle olacaktır büyük ihtimallen.

Bu arada bazı kaynaklar Dual channel (PSREF dahil) diye belirtirken bazı kaynaklar 1x32 belirtmiş, 2x16 GB RAM olarak gelme şansı da var cihazın.

Hocam kendi sitesinde 400-600 nit diyordu, ayrıca satıcıya sordum RAM durumunu.
Son olarak Max parlaklıkta performansta 52 dakika bayağı az. En azından 2-3 saat gitmesi lazımdı MacBook'lar yük altında minimum 3-4 saat gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı