Attığınız sistem gereksiz pahalı eğer az daha bekleyebilirseniz şu kasım indirimlerini bir görelim belki iyi bir şey düşer en kötü gaming gecesinden alırsınız.Selamlar, konu direkt belli, 50000 TL ile en FP sistem ne toplanır? Hazır sistemler öncelik, bulunduğum konumda toplayacak insan yok, zaten kargo işi de zor, Uzun yıllar 2K oynatacak güzel bir sistem arıyorum önerilerini bekliyorum.
@FehmiDogru.js
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj mesela bu sistem alınır mı?
Selamlar, konu direkt belli, 50000 TL ile en F/P sistem ne toplanır? Hazır sistemler öncelik, bulunduğum konumda toplayacak insan yok, zaten kargo işi de zor, Uzun yıllar 2K oynatacak güzel bir sistem arıyorum önerilerini bekliyorum.
@FehmiDogru.js
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj mesela bu sistem alınır mı?
@yusuf7878 Bu kasanın psusu hakkında bilgin var mı?GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Şu an lazımsa B650M-R özelleştirmesi ile düşünülebilir.
@yusuf7878 bu kasanın PSU'su hakkında bilgin var mı?
@yusuf7878 Bu kasanın PSU'su hakkında bilgin var mı?
Dönüştürücü cart curt diyordu kısa sonuç PSU'su iyi.
PSU normal haliyle o 9070XT modeli ile uyumsuz. Gen5 üzerinden dönüştürücüyle yollarlarsa ve dönüştürücü kaliteliyse sıkıntı olmaz lakin PCI-e üzerinden çoklayıcı ile bağlarlarsa kabloda ısınma hatta erimeye kadar gidebilir.
Normal giriş seviyesi bir PSU. Sistemi idame ettirmeye yeter.
Bu arada bazılarında artık Hydro K Pro yerine daha düşük versiyonunu yollayabiliyorlar. O gelirse fikrim yok nasıl olduğu hakkında. DC-DC var lakin iç kısmı nasıldır bilmiyorum.
45 bin TL'ye ne dizilebilir peki?
45 bin TL'ye ne dizilebilir peki?
Direkt hazır olarak yollamıyorlar mı? Kuzenim pek anlayacağını düşünmüyorum dönüştürücü vesaire.
Kabloyu hazır yolluyorlardır muhtemelen. 1 kere forumda karşılaşmıştım onda çoklayıcı takmışlardı.