50.000 TL ile en F/P sistem önerisi

Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Selamlar, konu direkt belli, 50000 TL ile en FP sistem ne toplanır? Hazır sistemler öncelik, bulunduğum konumda toplayacak insan yok, zaten kargo işi de zor, Uzun yıllar 2K oynatacak güzel bir sistem arıyorum önerilerini bekliyorum.
@FehmiDogru.js
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj mesela bu sistem alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, konu direkt belli, 50000 TL ile en FP sistem ne toplanır? Hazır sistemler öncelik, bulunduğum konumda toplayacak insan yok, zaten kargo işi de zor, Uzun yıllar 2K oynatacak güzel bir sistem arıyorum önerilerini bekliyorum.
@FehmiDogru.js
Attığınız sistem gereksiz pahalı eğer az daha bekleyebilirseniz şu kasım indirimlerini bir görelim belki iyi bir şey düşer en kötü gaming gecesinden alırsınız.

Selamlar, konu direkt belli, 50000 TL ile en F/P sistem ne toplanır? Hazır sistemler öncelik, bulunduğum konumda toplayacak insan yok, zaten kargo işi de zor, Uzun yıllar 2K oynatacak güzel bir sistem arıyorum önerilerini bekliyorum.
@FehmiDogru.js

Şu an lazımsa B650M-R özelleştirmesi ile düşünülebilir.

@yusuf7878 Bu kasanın PSU'su hakkında bilgin var mı?

PSU normal haliyle o 9070XT modeli ile uyumsuz. Gen5 üzerinden dönüştürücüyle yollarlarsa ve dönüştürücü kaliteliyse sıkıntı olmaz lakin PCI-e üzerinden çoklayıcı ile bağlarlarsa kabloda ısınma hatta erimeye kadar gidebilir.

Normal giriş seviyesi bir PSU. Sistemi idame ettirmeye yeter.

Bu arada bazılarında artık Hydro K Pro yerine daha düşük versiyonunu yollayabiliyorlar. O gelirse fikrim yok nasıl olduğu hakkında. DC-DC var lakin iç kısmı nasıldır bilmiyorum.

Dönüştürücü cart curt diyordu kısa sonuç PSU'su iyi.

45 bin TL'ye ne dizilebilir peki?

PSU normal haliyle o 9070XT modeli ile uyumsuz. Gen5 üzerinden dönüştürücüyle yollarlarsa ve dönüştürücü kaliteliyse sıkıntı olmaz lakin PCI-e üzerinden çoklayıcı ile bağlarlarsa kabloda ısınma hatta erimeye kadar gidebilir.

Normal giriş seviyesi bir PSU. Sistemi idame ettirmeye yeter.

Bu arada bazılarında artık Hydro K Pro yerine daha düşük versiyonunu yollayabiliyorlar. O gelirse fikrim yok nasıl olduğu hakkında. DC-DC var lakin iç kısmı nasıldır bilmiyorum.

Direkt hazır olarak yollamıyorlar mı? Kuzenim pek anlayacağını düşünmüyorum dönüştürücü vesaire.

45 bin TL'ye ne dizilebilir peki?

Direkt hazır olarak yollamıyorlar mı? Kuzenim pek anlayacağını düşünmüyorum dönüştürücü vesaire.

Kabloyu hazır yolluyorlardır muhtemelen. 1 kere forumda karşılaşmıştım onda çoklayıcı takmışlardı.

Kabloyu hazır yolluyorlardır muhtemelen. 1 kere forumda karşılaşmıştım onda çoklayıcı takmışlardı.

Herhalde bizimkindede takıp yollarlar, ya xitananın attığını aldıracağım, ya da 45 bin TL'ye falan farklı bir sistem, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı