Cihaz çok güzel. Ekipman olarak kulaklık güzel ama diğerleri kötü. Kulaklık standı kadar da saçma bir şey yok Kendiniz tahtadan RGB LED ile 100 lira altına getirirsiniz.
Cihaz çok güzel. Ekipman olarak kulaklık güzel ama diğerleri kötü. Kulaklık standı kadar da saçma bir şey yok kendiniz tahtadan RGB LED ile 100 lira altına getirirsiniz.
Yok hocam. Evde ayrı güzelliği var seyahat ederken ayrı güzelliği var.
Ben gayet memnunum çok şükür. Şu an piyasada genel anlamda en F/P cihaz olarak lanse edenler var. Kasa kalitesi, ekran kalitesi, touchpad, tek elle açılabilmesi, bataryası ile en optimum cihaz. Isınma yaşarsan da bu rehbere bakabilirsin, ya da daha detaylı bilgi için o rehberden bana yazabilirsin. Kalabalık olmasın burası.
Her ne kadar bu cihazlar 95 derecede bile çalışabilseler de bu durum uzun vadede iyi değildir, cihazın ömrünü azaltır. Şahsen bir ASUS TUF kullanıcısı olarak en tedirgin olduğum nokta ise sıcaklıklar ki pek çok kişi için böyle. Sıcaklıklar yüzünden bu cihazdan vaz geçen pek çok kişi gördüm. Bu...
Evet haklısın fakat evde sürekli durmayacağım sürekli dışarıda çalışıyorum bu yüzden eve geldiğimde sistemi takıp direk oynayabilmek için bu seçimi yaptım.