Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 13 Haziran 2024 #1 Yeni nesil, sessiz, az yakan bir model klima istiyorum. Neler önerirsiniz? UV ARTCOOL AC18bh ve UV SİRİUS DC18rh düşünüyorum. Diğer markalar hakkında ne düşmüyorsunuz? İkisi arasında seçiminiz ne olur? Ve niye? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Yeni nesil, sessiz, az yakan bir model klima istiyorum. Neler önerirsiniz? UV ARTCOOL AC18bh ve UV SİRİUS DC18rh düşünüyorum. Diğer markalar hakkında ne düşmüyorsunuz? İkisi arasında seçiminiz ne olur? Ve niye?
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 2 13 Haziran 2024 #2 Hocam kendim ve abim baymak elegant kullanıyorum 5 yıldır. 9 binlik olanından. Gayet sessiz ve kullanışlı. Az yakıyor. 5 yıl garantisi de mevcut. Opsiyon Wi-Fi özelliği de vardı kendim taktım. Yani deneyimlerime göre Baymak'ı önerebilirim size. Artı 0 Eksi
Hocam kendim ve abim baymak elegant kullanıyorum 5 yıldır. 9 binlik olanından. Gayet sessiz ve kullanışlı. Az yakıyor. 5 yıl garantisi de mevcut. Opsiyon Wi-Fi özelliği de vardı kendim taktım. Yani deneyimlerime göre Baymak'ı önerebilirim size.