50.000 TL laptop önerisi

Trendyoldaki ürünü bulmuştum ama yanlış linki yolladım hocam, ürün çok yorulmayacağı ve bu fiyat bandındaki rakipleri çok riskli olduğu için sanırım buna yönleneceğim.

Hocam yazılım işi çok ağır bir iş mi ki o kadar ısınacak?

2 tane cihazim var biri TUF hocam. Hafif yuk altinda bile 80-85 dereceye hemen cikabiliyor limitlemezseniz eger. Onun disi bir sorunu yok. Fiyatida fazla tabii. ASUS oldugu icin markayada para veriyorsunuz denebilir.

2 tane cihazim var biri TUF hocam. Hafif yuk altinda bile 80-85 dereceye hemen cikabiliyor limitlemezseniz eger. Onun disi bir sorunu yok. Fiyatida fazla tabii. ASUS oldugu icin markayada para veriyorsunuz denebilir.
Araştıracağım hocam ancak bu fiyat bandındaki diğer hiçbir marka model sağlıklı gelmedi, bildiğiniz üzere hepsinde kronik sorun mevcut. Lenovo konusuna tekrar dönersek Amd işlemcili modellerde şuana kadar sorun çıkmamış olsa da bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmiyor, bu konuda riske girmek istemiyorum.

Araştıracağım hocam ancak bu fiyat bandındaki diğer hiçbir marka model sağlıklı gelmedi, bildiğiniz üzere hepsinde kronik sorun mevcut. Lenovo konusuna tekrar dönersek AMD işlemcili modellerde şu ana kadar sorun çıkmamış olsa da bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmiyor, bu konuda riske girmek istemiyorum.

Sasece 12450HX islemcili model sorunlu hocam, diger Intel islemcili modellerdede sorun yok. Anakart farkli cunku yanlis bilmiyorsam. Yurtdisi forumlarinda cihaz hep guvenilir olarak isaretlenmis.

Bir onerim yok fakat HP Almayin, Cogunun wifi karti problemli tecrubeyle sabit. 10 Yillik eski bir laptopun wifi karti daha iyi cekiyor HP Victus'dan.

Araştıracağım hocam ancak bu fiyat bandındaki diğer hiçbir marka model sağlıklı gelmedi, bildiğiniz üzere hepsinde kronik sorun mevcut. Lenovo konusuna tekrar dönersek AMD işlemcili modellerde şu ana kadar sorun çıkmamış olsa da bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmiyor, bu konuda riske girmek istemiyorum.

Ancak daha önce görülen problemlerden yola çıkarak bir modeli riskli diye niteleyebiliriz. Dediğiniz mantığa göre hiçbir laptop alınmaz, "daha önce sorun çıkmamışsa da çıkabilir" diye düşünürseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı