5060 Ti bulunan bir sistem düşünüyorum. Hem yeni ucuz ve güçlü bir kart. Siz ne önerirsiniz? Bu fiyati aşmazsa çok sevinirim.
5060 Ti bulunan bir sistem düşünüyorum. Hem yeni ucuz ve güçlü bir kart. Siz ne önerirsiniz? Bu fiyati aşmazsa çok sevinirim.
işlemci gelecekte darboğaz yapmaz değilmi?52K bütçem artmaz diyorsan RAM'i 16 yap.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ya da şöyle yapın.
Anakartı bu yapın. Tavsiyem RAM olacaktır.
İşlemci gelecekte darboğaz yapmaz değil mi?
5070 ti ya kadar kullanılabilir. 5080 İlede kullanılabilir fakat daha yüksek fps için 7 9700x işlemcisi o kartlara daha iyi oluyor.işlemci gelecekte darboğaz yapmaz değilmi?
biraz araştırdımda rx7700t daha iyi bir ekran kartı değilmi hem daha ucuz?Hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.