50.000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
50000

Başka ekran kartı modeline bakmışım, kusura bakma. PSU incelemeside bulamamıştım.

Başka ekran kartı modeline bakmışım, kusura bakma. PSU incelemeside bulamamıştım.

Hocalarım genel bir toparlamak adına soruyorum o zaman AM5 üzerinden bütçeyi de zorlamadan 7000 serisinden bir işlemciye yönelmek Intel yerine daha uzun soluklu olur çünkü hepiniz AMD tabanlı önerilerde bulundunuz. Bende AMD tarafına yöneliyorum sizlerin attığı önerileri de dikkate alarak sistemi oluşturmaya gayret edeceğim. Sadece aklıma PSU takıldı.
Deep cool yaklaşık 850 TL daha ucuz ancak ben daha önce kullanmadım yakın çevremde de kullanan olmadığı için sormak istiyorum.
Bir de INNO marka daha önce hiç kullanmadım kullanan arkadaşım da olmadı sonradan üzülmem değil mi? Bu tercihten dolay.

Ekran kartını değiştirdim frekans değeri daha yüksek ve kasaya tam sığıyor istersen onu alabilirsin.

Teşekkür ederim hocam B650 için yeterli diyorsan benim için de tamamdır. Hem de fare hediyesi varmış B650 anakartta. PSU olarak RM850X benim de içime sinen bir güç kaynağı. Bir de beyaz kasa önerisi verebilir misiniz acaba? Fiyatı çok fazla yükseltmesi durumunda siyah da elbette kabuldür.

Ekran kartını değiştirdim frekans değeri daha yüksek ve kasaya tam sığıyor istersen onu alabilirsin.

Teşekkür ederim sürekli aynı şeyi söylüyor gibi hissediyorum ama sormak istiyorum hocalarım her birinize. Ben daha önce MSI, ASUS ve Gigabyte haricinde farklı bir ekran kartı kullanmadığım için sürekli bir içimde şüphe bulunuyor. Bu sebeple soruyorum sonradan üzülmem değil mi Galax'ya da Gainward gibi farklı tercihlerde. Tekrardan hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…