50.000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
50.000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim detayı detayına istediğiniz bilgiler mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim detayı detayına istediğiniz bilgiler mevcut.

Hocam, bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Özelleştirme yapabilirim. PCH KING V1.2 | Intel i5-14400F | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Sistemin birebir aynısını almayı düşünüyorum hocam eğer halen bütçeniz var ise ekstra RAM eklemeyi tavsiye ederim SSD'yi geliştirebilirsiniz okuma yazma hızı olarak veyahut işlemciyi 7600X yapabilirsiniz. İşlemciyi yükseltirseniz mutlaka 120M bir soğutma almayı ihmal etmeyin 7600X in TDP değeri yüksek bir işlemci.

Sistemin birebir aynısını almayı düşünüyorum hocam eğer halen bütçeniz var ise ekstra RAM eklemeyi tavsiye ederim SSD'yi geliştirebilirsiniz okuma yazma hızı olarak veyahut işlemciyi 7600X yapabilirsiniz. İşlemciyi yükseltirseniz mutlaka 120M bir soğutma almayı ihmal etmeyin 7600X in TDP değeri yüksek bir işlemci.
Anakart soketi hakkında bazı yorumlar okudum, sen araştırdın mı hiç?

Anakart soketi hakkında bazı yorumlar okudum, sen araştırdın mı hiç?

Anakart b serisi için gayet ideal diye düşünüyorum 2 tane M.2 yuvası ikisi de işlemciye bağlı mosvet soğutması var BIOS güncellemesi konusunda ASUS sonuçta hem hızlı hem güvenilir yazılımlar yapıyor.

Anakart b serisi için gayet ideal diye düşünüyorum 2 tane M.2 yuvası ikisi de işlemciye bağlı mosvet soğutması var BIOS güncellemesi konusunda ASUS sonuçta hem hızlı hem güvenilir yazılımlar yapıyor.

Hocam ben bu kasayı birazcık özelleştirerek satın aldım, yardımlarınız için teşekkürler. SUNRISE-7600 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı