GameSir Nova Lite vs Nova Lite 2 vs EasySMX X05

rysvetreni

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangisi alinir? Bilgisayarda kullanacagim Forza, GoW, Last of Us gibi oyunlari oynamak icin. Rekabetci oyunlarda kotuyum gamepadlerde maalesef :D. O yuzden cok o yonden dusunmeye gerek yok gibi. Genellikle hikayeli oyun agirlikli kullanilacak. Nova Lite T4 -> 14 euro, Nova Lite 2 -> 25.3 euro, EasySMX X05 -> 15.9 euro. Fiyatlar bu sekilde, Temu'dan sipariş verecegim.

Normalde Nova Lite 2 düşündüm ve hatta GameSir'den sipariş ettim ancak teslimat suresine guvenemeyince iptal ettim. Simdi Temu'dan verecegim sipariş. Acaba dedim Nova Lite 2 alacagima 2 adet Nova Lite T4 mu alsam? Veya ne onerirsiniz?

Butceden yana cok sorunum yok da bosu bosuna da harcamak istemem tabii ki. 2 tane Nova Lite T4 alabilirim hem yedek kol bulunur, veya bir Nova Lite T4 bir EasySMX X05 de alabilirim. Oneriniz nedir?

Temu olmasi zorunlu mu? Nova Lite 2 guzel tercih olur.

Hocam maalesef ki mecbur cunku siteden verdim ve herkesin bir sikayeti var bazisina bir ay sonra geliyor ediyor, siteden verdigimde 23.7 euro ya denk gelmisti e Temu'dan versem 25.3 euro zaten hiçbir fark yok neredeyse 70TL icin bildigim platformun disina cikmayayim dedim ancak oneriniz var mi baska platformdan? AliExpress de gonderim ucreti cok fazla Temu'da 1250TL ise toplam, AliExpress de 1700TL mi ne.

Gecip para verip olmadi bir Nova Lite 2 ve bir Nova Lite mi alsam?

@rysvetreni Nova Lite 2 alabilirseniz daha iyi olur, ikisi de memnun eder.

Hocam EasySMX de guzel diyenler vardi ona gore daha mi iyidir? Nova Lite 2'nin ne gibi ekstra ozellikleri var? Yani ekstra 500TL vermeye degecek kadar iyi midir?

EasySMX X05 Pro da alabilirim o da 20 euro.

Yani kisacasi bana 20-25 euro ya alabilecegim en iyi gamepad onerisini yaparsaniz cok sevinirim 🙏🏻 X05 Pro da sanirsam daha iyi ozellikler var titresimleri daha iyi galiba hem batarya yonundende. Siz ne derseniz artik ancak bir tane yedek olarak Nova Lite almayi dusunuyorum. Sizce mantikli olur mu? 14 euro zaten.

Son düzenleme:
Hocam EasySMX de guzel diyenler vardi ona gore daha mi iyidir? Nova Lite 2'nin ne gibi ekstra ozellikleri var? Yani ekstra 500TL vermeye degecek kadar iyi midir?

EasySMX X05 Pro da alabilirim o da 20 euro.

Yani kisacasi bana 20-25 euro ya alabilecegim en iyi gamepad onerisini yaparsaniz cok sevinirim 🙏🏻 X05 Pro da sanirsam daha iyi ozellikler var titresimleri daha iyi galiba hem batarya yonundende. Siz ne derseniz artik ancak bir tane yedek olarak Nova Lite almayi dusunuyorum. Sizce mantikli olur mu? 14 euro zaten.

Nova Lite 2 daha mantikli olur. Gamepower Force ile cok benzer EasySMX X05 Pro.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı