50.000 TL sistem toplama

Bütçe
50.000

Mykoale

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bana 50.000TL'ye monitör, klavye, mouse dahil en az 2TB hard diskli bir sistem önerir misiniz? Monitörün falan aşırı iyi olmasına gerek yok kasa olabildiğince iyi olsun yeterli teşekkürler.

Hocam rami 32gb yapmak istiyorum da onda tavsiyeniz var mıdır?

Sistem harika cidden. 1TB da harddisk ekleyip cayır cayır kullanabileceğin bir sistem istersen de daha 16gb ram eklersin 32gb ram olur. Monitör olarak https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,676252237.html
Sağolun hocam.

Sistem harika cidden. 1TB da harddisk ekleyip cayır cayır kullanabileceğin bir sistem istersen de daha 16gb ram eklersin 32gb ram olur. Monitör olarak https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,676252237.html
Hdd ye tıkladığımda ürün çıkmıyorda onu kendim ekstra mı almalıyım?

Hocam RAM'i 32 GB yapmak istiyorum da onda tavsiyeniz var mıdır?

Sağ olun hocam.

HDD'ye tıkladığımda ürün çıkmıyorda onu kendim ekstra mı almalıyım?

Anakart ve RAM'i değiştirebilirsin net bilgim yok o konularda fakat B650M anakart XPG Lancer Blade 2x16 RAM yapabilirsin olmadı YT'den bak net bilgim yok hocam.

Hocam rami 32gb yapmak istiyorum da onda tavsiyeniz var mıdır?

Sağolun hocam.

Hdd ye tıkladığımda ürün çıkmıyorda onu kendim ekstra mı almalıyım?
Stokta yoktur belki kendiniz alıp takabilirsiniz. En son hatırladığım kadarıyla 1500 TL bandındaydı 1TB HDD'ler. Eğer o bütçelere çıkılıyorsa 1TB Sata SSD almak daha mantıklı olacaktır.

Stokta yoktur belki kendiniz alıp takabilirsiniz. En son hatırladığım kadarıyla 1500 TL bandındaydı 1TB HDD'ler. Eğer o bütçelere çıkılıyorsa 1TB Sata SSD almak daha mantıklı olacaktır.
Bakayım hocam sağolun.

Hocam herhangi bir hdd alsam uyumluluk falan gibi sorunlar olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı