Papara ne zaman para iadesi yapacak veya açılacak?

Açmayacaklar temelli kapatıldı öyle bir hayaliniz varsa geçmiş olsun. Geçenlerde paraları kademeli olarak iade edeceklerini açıkladılar. Ne kadar paranız kalmıştı içerde?

En geç 4-6 ay içerisinde herkesin parası iade edilecek diye bir duyum almıştım bir videoda. Beyaz kurt ya da başka bir kanalda izlemiştim doğru olmayabilir. Nereye iade ederler bilemem belki gidip PTT gibi yerlerden askere giderken aldığınız yol ücreti gibi T.C. kimlik vererek alabilirsiniz belki de herhangi başka bir banka hesabınız varsa oraya yatar bilmiyorum ama yarım yıl olmadan yatar muhtemelen.

Paralar merkez bankası denetiminde kontrol altında, geçmiş olsun falan yazıp korkutmayın milleti. Süreç belli değil önümüzdeki günlerde açılacak. O para yokmuş gibi yaşa bence. Paran geldiğinde keyiflenirsin.
Açılacak gibi bir hayaliniz varsa geçmiş olsun yazmışım korkutma mı oluyor bu? Adamların lisansı iptal edilmiş, kara para aklama suçlaması almışlar geri açılmayacakları belli.

Açılacak gibi bir hayaliniz varsa geçmiş olsun yazmışım korkutma mı oluyor bu? Adamların lisansı iptal edilmiş, kara para aklama suçlaması almışlar geri açılmayacakları belli.

Aklama falan normal kullanıcının umurunda değil. İçeri de ki para tabii ki de onlar da kalmayacak, ne zaman iade edilir muamma.

Ne zaman para iadesi yapacaklar veya açacaklar? İçerde param kaldı ve vermicekleri bir senaryo beni endişelendiriyor.

Papara ininal ve benzeri uygulamaları kumar bahanesi ile kapattılar şimdi TROY denen hiçbir yerde dahil geçmeyen kartı dayatıyorlar ayrıca iade yapacaklarını sanmıyorum yapsalar bile süreç çok uzun...

Papara ininal ve benzeri uygulamaları kumar bahanesi ile kapattılar şimdi TROY denen hiçbir yerde dahil geçmeyen kartı dayatıyorlar ayrıca iade yapacaklarını sanmıyorum yapsalar bile süreç çok uzun...

Yasal olarak yapmak zorundalar. Bu devletin işi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı