abrahm valentin
Kilopat
Daha fazla
S9+ kullanıyorum. Ben yaklaşık 20.000₺'ye aldığım için tabii ki memnunum, fakat bence eğer parası verilebiliyorsa iPad'ler hala genel anlamda daha iyi tabletler. Özellikle Tab'ların Ultra serileri bence aşırı saçma, çünkü + modellerinden tek fazla yönü ekran boyutu. Halbuki bu ekran boyutu bir bilgisayar büyüklüğünde olduğundan ne adam akıllı tablet olarak elinizde (S9+ bile elde yoruyor boyutundan dolayı, ultra modelleri düşünemiyorum) veya yatağınızda vesaire rahatça kullanabiliyorsunuz, ne de tam anlamıyla bir bilgisayar olabiliyor. Yani mantık çerçevesinden bakıldığında Ultra modellerin belirli kitleler dışında alınması bence tamamen saçmalık ve gösterişten ibaret.Kac kez kullandin ?
S9 Ultra modelinden hemen hemen hiçbir anlamda ilerleme gösterilmedi bu yıl ki tabletlerde. Evet Dimensity 9300+ eski serinin 8 Gen 2'sinden daha güçlü, fakat bu gücü sonuna kullanacağınız yerlerde (bu son kullanıcı için genellikle oyun ve emülatörlerdir) 8 Gen 2'nin desteği çok daha iyi.
Ayrıca konu sahibi zaten tercihinin iPad olduğunu ve animasyon yapacağını belirtmiş. Mobil platformlarda en iyi animasyon uygulaması bildiğim kadarıyla Procreate, ki bu uygulama iPad'lere özel.
Son düzenleme: