Hocam Neden 3060Ti ve neden 3000 Serisi?Arkadaşlar 3060 Ti, i7 işlemcili güzel bir kasa toplayalım diyorum yardımcı olabilir misiniz? Ana hedefimiz oyun oynamak. Maksimum bütçe 50bin TL.
Arkadaşlar 3060 Ti, i7 işlemcili güzel bir kasa toplayalım diyorum yardımcı olabilir misiniz? Ana hedefimiz oyun oynamak. Maksimum bütçe 50bin TL.
NVIDIA istiyorum, fikir ve önerilerinize sonuna kadar açığım![]()
NVIDIA istiyorum, fikir ve önerilerinize sonuna kadar açığım![]()
Monitör dahil olacak mı?
Ayrıyeten belirtmek isterim ekranı da bu bütçeyle alırsak harika olur öyle 4K 8k takıntıları olan biri değilim veyahut her şeyim RGB olsun kafasında biri de değilim çok önemli değil ama güçlü bir PC toplayalım beraber.
Ayrıyeten belirtmek isterim ekranı da bu bütçeyle alırsak harika olur öyle 4K 8k takıntıları olan biri değilim veyahut her şeyim RGB olsun kafasında biri de değilim çok önemli değil ama güçlü bir PC toplayalım beraber.
Evet lütfen.
Evet lütfen.
8 GB VRAM ilerisi için mantıklı olmazEğer 1080p kafasındaysan 3070 Ti'ya yönel bence.
Eğer 1080p kafasındaysan 3070 Ti'ya yönel bence.
Eğer monitör için bütceye 55k ya filan çıkabileceksen WOW / RYZEN 5 7600/ RTX 4070Tİ / 512 GB NVME M2 SSD / 32 GB 5600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI gayet iyi duruyor.
8 GB VRAM ilerisi için mantıklı olmaz.
Eğer 1080p kafasındaysan 3070 Ti'ya yönel bence.
Eğer monitör için bütceye 55k ya filan çıkabileceksen WOW / RYZEN 5 7600/ RTX 4070Tİ / 512 GB NVME M2 SSD / 32 GB 5600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI gayet iyi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.