Ventus Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
SSD'yi Kingston yapabilirsiniz. Bir de kasayı değiştirebilirsiniz Gamepower kasa kullanmanızı tavsiye etmem.
Başka illa ki vardır benim size önerebileceğim bu şu anda başka insanların da önereceklerine bakabilirsiniz.Başka bir alternatif var mı hazır sistem olarak? Yoksa bu bütçede tek sistem bu mu?
Ventus Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
SSD'yi Kingston yapabilirsiniz. Bir de kasayı değiştirebilirsiniz Gamepower kasa kullanmanızı tavsiye etmem.
Hocam kasa hakkında bir şey diyemeyeceğim ama akvaryum kasalar hakkında birkaç kötü duyum almıştım @Damon Salvatore hocam yardımcı olacağını düşünüyorum.Hocam sizin bir öneriniz var mı? @roxy1881 @Madara Uchia
Kasayı bu yapıyorum hocam SSD'yi Kingston yaptım.
Hocam kasa hakkında bir şey diyemeyeceğim ama akvaryum kasalar hakkında birkaç kötü duyum almıştım @Damon Salvatore hocam yardımcı olacağını düşünüyorum.
Kasa için ayrı bir konu açabilirsiniz hocam bu kasa alınır mı? Diye daha iyi olacaktır.Kasada James Donkey dışı bütçemi çok aşıyor zaten hocam maalesef uymuyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.