50.000 TL'ye hikayeli oyunlar için sistem toplamak

Bütçe
50000

700853

Centipat
Şu anki bilgisayarım çoğu oyunu kaldırmamaya başladı, açılmıyor yani. 40-50 bin arası çoğu hikaye oyununu açacak bir bilgisayar toplayabilir misiniz? Bilgisayarlardan hiç anlamam, sadece kasayı toplayacağım. Monitör ve diğer aksesuarlar dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç uğraşmak istemiyorsanız şu kasaya bakabilirsiniz seçeneklerden işlemci, anakart, ram ve ssd'yi yükseltebilirsiniz. SSD kesinlikle 1 tb olmalı ve ben olsam ram'de GSkill marka tercih ederdim.

RGB Aydınlatmalı detaylar olsunmu ?

Bakabilirsin.

İ5 13600fk 4060ti 3 fanlı. 1 tb m2ssd 32 gb ram. Coolermaster cpu soğutucu 39 bin tl ye topladım vatandan. 1 ay önce şuan aldığım fiyattan da pahalı. Anakarrt msi pro 760 wifi
Hocam 4060Tİ li18e de sistem var.

4080 mükemmel eğer 55e kadar cikilabiliyorsa çok mantıklı fakat RTX4070 tercih edip R7 islemfi tercih edilebilir.

Tamam hocam senin sistem ile aynı tutmuyorum , illaki senin sistem daha iyi fakat 30k paraya 4070 daha mantıklı olur demek istedim. İyi günler

Bilgisayardan hiç anlamam diyen birisine parça parca sistem atmayı hiç mantıklı bulmadım. Atılan ilk hazır sistem depolama biriminin yükseltilmesi ile alınabilir bir sistem.

Aynen, giriş seviye parçalı a chipsetli hazır sistemi alsın.
Konunun açıldığı kategoriye bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…