50.000 TL'ye kadar sistem önerisi

• Konuyu başlatan Veeqp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 893
O monitör kesinlikle alınmaz VA panel olduğu için ghosting sorunların olur forumdan açılmış güncel konulara bakıp almanı öneririm. Fareyi de el ölçülerine ve fareyi tutuş stiline göre almaya çalış. Klavye alınabilir bence.
hayatımda yıllar boyu g402 kullandım mouse olarak artık hafif bir mouse ama elimi kavrayan bir mouse almak istedim kulaklıkta ise hep sorunlarım oldu kablo mayetinde ama kablosuz almakda istemiyorum monitör içinse son attığım ve Atletm1 in attığını almayı düşündüm

Sistemde ağırlıklı olarak CS2 tarzı oyunlar oynayacaksan 9070 yerine 7800XT ve yanına güzel bir işlemci alabilirsin. Bu bütçe içerisinde ekipmanlar dahil mi yoksa sadece kasa mı?

O monitör kesinlikle alınmaz VA panel olduğu için ghosting sorunların olur forumdan açılmış güncel konulara bakıp almanı öneririm. Fareyi de el ölçülerine ve fareyi tutuş stiline göre almaya çalış. Klavye alınabilir bence.

Her VA panel ghosting yapıyor diye bir şey mi var dostum G65B çoğu IPS panelleri tokatlıyor. İyi ki bir şey öğrenmişsiniz her VA panele ghosting yapıyor deyip geçiyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı