50.000 TL'ye kadar sistem toplama

Bütçe
60,000 tl
@Mithat Berhan MSI bilmiyorum hocam onunda güzel kartları var ama ASUS bir başka normalde sistem toplasam ASUS ve Gigabyte tercihim olur ama MSI bilemiyorum.
@Mithat Berhan birde böyle topladık
 

Dosya Ekleri

  • Sepetiniz, Sinerji - Google Chrome 22.04.2022 18_19_06.png
    167,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Bir çift daha alır koyar sisteme o sıkıntı değil bana kalırsa bileşenler önemli.
Hazır sistemlerdeki bileşenlere fazla dikkat edilmiyor.
@Mithat Berhan MSI bilmiyorum hocam onunda güzel kartları var ama ASUS bir başka normalde sistem toplasam ASUS ve Gigabyte tercihim olur ama MSI bilemiyorum.
@Mithat Berhan birde böyle topladık
Corsair'den uzak durun.

DDR5 de önermem henüz yeni teknoloji olduğu için RAM ve Anakartları gereksiz pahalı.
DDR4'e göre şuanlık pek bir avantajı da yok.

@356280 hocam şuraya bir el atalım.
 
@88602 hocam bende o yüzden DDR5 toplamıyorum bu arada ben önceden Corsair soğutucu kullandım bir sorun yaşamadım neden önermediniz hocam zaten halihazırda kasa ve güç kaynağını da kullanıyorum.
 
Corsair soğutucu kullandım bir sorun yaşamadım neden önermediniz
Corsair genellikle sıkıntı çıkartan bir marka. Corsair H110i GTX kullandım. Güya yüksek performanslı sıvı soğutucuydu yüksek ses çıkartıyordu ama i7-6700K ile boşta 35 dereceyi görüyordum.
kasa ve güç kaynağını da kullanıyorum.
Corsair firmasının kasa ve güç kaynağını da başka firmalar üretiyor. Ben de RM850x kullanmaktayım çok memnunum ancak Corsair üretimi değil CWT üretimi.

Ben size toplayacağım en uygun zamanda. Umut hocam da toplar, etiketledim.
RGB olmayanı 1700'e satılıyordu ancak bitmiş.
En tepe X570 anakartlardan biri.
Alabileceğin en iyi RAM'lerden biri.
En iyi RTX 3080Ti modellerinden biri.
En verimli 850W PSU.
En iyi kasalardan biri. @BerkayZ87 hocamın hazırladığı Kasa Tier List'te S+ Tier bandında yer almakta.
Fiyat: 50.500TL civarı tuttu.
@KRYPTON1X
 
Son düzenleme:
@88602 hocam benim kasam ile güç kaynağım kasa Corsair 5000X RGB model güç kaynağı RM850 bir de yanlış bilmiyorsam 4000 MHz RAM'ler maalesef Ryzen işlemcilerde performans düşüşü sağladığını biliyorum 3600 ile aralarında oyunlarda fark oluyor maalesef.
 
yanlış bilmiyorsam 4000 MHz RAM'ler maalesef Ryzen işlemcilerde performans düşüşü sağladığını biliyorum 3600 ile aralarında oyunlarda fark oluyor maalesef.
Yanlış. Ryzen sistemlerde frekans ne kadar artarsa o kadar iyi performans sağlanır.
Ayrıca, size önerdiğim RAM'ler dünya rekoru kırmış RAM'ler.

 
@356280 hem oyun hem yayın için geçtiğimiz yaz toplamıştım bazı aksilikler yüzünden satmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar toplayacağım o yüzden indirim filandan kopartacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…