- Makaleler
- 42
MSI düşünür müsün?
Hazır sistemlerdeki bileşenlere fazla dikkat edilmiyor.Bir çift daha alır koyar sisteme o sıkıntı değil bana kalırsa bileşenler önemli.
Corsair'den uzak durun.@Mithat Berhan MSI bilmiyorum hocam onunda güzel kartları var ama ASUS bir başka normalde sistem toplasam ASUS ve Gigabyte tercihim olur ama MSI bilemiyorum.
@Mithat Berhan birde böyle topladık
Corsair genellikle sıkıntı çıkartan bir marka. Corsair H110i GTX kullandım. Güya yüksek performanslı sıvı soğutucuydu yüksek ses çıkartıyordu ama i7-6700K ile boşta 35 dereceyi görüyordum.Corsair soğutucu kullandım bir sorun yaşamadım neden önermediniz
Corsair firmasının kasa ve güç kaynağını da başka firmalar üretiyor. Ben de RM850x kullanmaktayım çok memnunum ancak Corsair üretimi değil CWT üretimi.kasa ve güç kaynağını da kullanıyorum.
Yanlış. Ryzen sistemlerde frekans ne kadar artarsa o kadar iyi performans sağlanır.yanlış bilmiyorsam 4000 MHz RAM'ler maalesef Ryzen işlemcilerde performans düşüşü sağladığını biliyorum 3600 ile aralarında oyunlarda fark oluyor maalesef.
www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.