50.000 TL'ye kadar sistem toplama

Bütçe
60,000 tl
@Mithat Berhan DDR5 RAM almak daha mı mantıklı olur yeni Ryzen'ları mı beklesem yoksa DDR4 RAM alıp yine B550 anakart 5900X veya 5950X işlemci alıp geçeyim mi hocam drr5 biraz daha yerine oturana kadar en azından fazla cidden bütçeyi aşıyor şu an DDR5 hem şunu da bilmiyoruz evet AMD yeni sokete geçti Intel gibi soket değişimi yapacak mı ayrıyeten fiyatları makul fiyatta olacak mı ister b ister X serisi anakartlar olsun benim ama ciddi fiyat artışı olacaktır diye düşünüyorum hocam siz ne önerirsiniz?

@Mithat Berhan R7 5800x3D bu işlemciyi o kadar aradım bulamadım zaten bulamazsam hocam dediğim gibi 5900X alıp geçerim mithat hocam drr5 mantıklı ama parça parça alamayacağım sorun orada DDR4 erişebiliyorum o yüzden ısrarla DDR4 diyorum fazla nakit çıkmaz en azından ben ama bir önceki aldığım RAM'ler de sorun mu vardı anlayamadım gitti yine aynı RAM'lerden mi alayım hatta atayım link sizde bakın Corsair sitesine baktığımda Ryzen için optimize edilmiş diyor ama.

@triachd fiyatı uygun olursa alırız hocam olmazsa gider 5900X alır geçeriz uzun vadede işimizi görür peki bir sorum olacak hocam ASUS B550 e-Gaming 5950X besler mi 5900X işlemciyi besliyordu merakımdan sordum ucuza bulursam alırım yaza doğru indirimler başlar.

@triachd fiyatı uygun olursa alırız hocam olmazsa gider 5900X alır geçeriz uzun vadede işimizi görür peki bir sorum olacak hocam ASUS B550 e-Gaming 5950X besler mi 5900X işlemciyi besliyordu merakımdan sordum ucuza bulursam alırım yaza doğru indirimler başlar.
5600X bile işinizi uzun vadede görür. Besler. Strix'lerin VRM'leri güzel. Anakartların devre yapısını şu adam güzel inceliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
// Şunu izleyin (06.45-22.05 arasını) şüpheniz kalmaz, çoğu da buna benzer güçte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı