50.000 TL'ye kadar sistem toplama

Bütçe
60,000 tl
Corsair soğutucu yerine Arctic 280/360mm veya Lian Li 360mm daha iyi tercih olacaktır. Konuşulanları biraz okudum, MP600 bence sizin için gereksiz olacaktır onun yerine daha ucuz ve o kaliteye yakın alternatifler var. DDR5 RAM fiyatları tam oturmadı piyasa üzerinde o RAM'ler yerine yine aynı model olan fakat 5200 MHz hıza sahip olan modele bakmak daha iyi olacaktır arada 500 - 700 TL oynuyor o farka değeceğini sanmıyorum. Sizin yerinizde olsam MSI veya ASUS tercih ederdim daha dayanıklı ve kaliteliler hem kendi deneyimime bakarak hem de çevremin kullanımına bakarak söylüyorum.

Son düzenleme:
@Kwısatz haderach MSI ve anakart fiyatları uçuk olmasa aslında gönlüm ASUS'dan yana ama maalesef bütçemi aştığı için ayrıyeten Gigabyte sistem yapalım bir de beni üzmez diye düşünüyorum hatta yarın Recep Baltaş hocama da danışacağım.
@Mithat Berhan burada mısınız?
@Mithat Berhan Ryzen 5000 serisi yenileniyorda onunla ilgili bilgi alacaktım 5800X 3D çıktı 5900X 3D yenilencek mi yoksa tek o model mi yenilendi bu arada hocam kur artış sağlarsa ben tekardan DDR4 tabanlı sistem kurabilirim.

Son düzenleme:
@Mithat Berhan anladım hocam bir sorum daha olacak X570s veya Dark Hero anakart almak saçma mı olur bir de Intel'in 12700F OC yapılmayan işlemcileriyle toplanırmı bilmiyorum ama burada fiyatların çok uçacağı için zaten gerek duymadım kur uçuşa geçecek hocam zaten 5000 serisi hala güçlü işlemciler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı