50.000 TL'ye kadar sistem toplama

Bütçe
60,000 tl
@Rory Corsair ekosistem bakıyor.
Corsair'in hem yazılımı hem güç kaynağı ve kasa hariç hiçbir ürünü iyi değil hocam. Corsair ekosistem mantıksız olur.
Bu çok iyi ama gerek yok benim önerdiğim X570 Tomahawk gereğini yapacaktır zaten.
X570 yongasının en iyi anakartlardan biri olduğunu belirtmiştim.

@88602 hocam ben bir önceki sistemimde Corsair Capellix 280 mm soğutucu kullanıyordum corair RAM kullanıyordum bir sorun yaşamıyordum yazılımsal veya donanımsal sorun yaşamadım.
Siz bilirsiniz hocam. Ben sizi uyarıyorum. Tercihler sizin.
O halde H150i Elite Capellix öneririm. Tam hatırlamıyorum ancak 2400TL civarı fiyatlara düşüyordu. RAM'ler de Corsair Dominator tercih edilebilir ancak bütçe dostu değildir. Bilginize.

X570s yongasını kesinlikle tavsiye etmiyorum bu arada. Ses yongaları sıkıntılı.

RAM'ler için şunlara bakın derim:

@Mithat Berhan bir öncekinde koyamadık bari bu sistemde koyalım hocam MSI o nakartın incelemesi lazım gerçi ASUS X570 Dark Hero'nun bile Türkçe incelemesi yok bir tek Recep Baltaş topladığı sistemde var o kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta benim gibi en iyi anakartlardan "biri" olduğunu değil direkt en iyi anakart olduğunu söylüyor.

Ve hatta 1:47'de şöyle söylüyor: "VRM is a key feature of any motherboard and it's not something that can be upgraded. Well, not easily anyway, unless you're Buildzoid and you can mod the hell out of it".

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı