50.000 TL'ye sistem önerisi

Monitör ve klavye, mouse lazım sanırım monitör olarak https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html sistemle birlikte 66k oluyor ekipmanlara 4-5k bütçe kalıyor, @soulsteal59 hocam halleder ekipmanları.

Halletmesine halleriz de kuru kuruna olmaz 😁 bize de birkaç info lazım.
@feelingtrader istediğiniz ekipmanları yazabilir misiniz?
Ayrıca istediğiniz klavye boyutunu ve mouse için tutuş şeklini yazabilir misin?

Halletmesine halleriz de kuru kuruna olmaz 😁 bize de birkaç info lazım.
@feelingtrader istediğiniz ekipmanları yazabilir misiniz?
Ayrıca istediğiniz klavye boyutunu ve mouse için tutuş şeklini yazabilir misin?
Klavye boyutu olarak belli bir tercihim yok güzeldir dediğiniz hoş görüntülü mekanik bir klavye olur mouse konusunda da fingertip olmaması yeter

Klavye boyutu olarak belli bir tercihim yok güzeldir dediğiniz hoş görüntülü mekanik bir klavye olur mouse konusunda da fingertip olmaması yeter

Claw için:

Palm için:

Claw için:

Palm için:
Hocam teşekkür ederim tofu switch basitçe nasıldır anlatabilir misiniz şimdiye kadar renk olarak sınıflandırılan switch ler duymuştum

Hocam teşekkür ederim tofu switch basitçe nasıldır anlatabilir misiniz şimdiye kadar renk olarak sınıflandırılan switchler duymuştum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses videoları burada. Bakabilirsiniz. Oldukça güzel bir sesi var.

Ağırlıklı olarak valorant cs gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum özellikle ekipmanlar için uygun olur mu @soulsteal59 ve de ekran kartında genel olarak bu kart modelinin fiyatıyla ilgili de olsa 1 puan almış marka değiştirip birkaç bin TL artırırsak performans ve kalite artışı alabilirsek yapabiliriz @Xitana

Ağırlıklı olarak Valorant CS gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum özellikle ekipmanlar için uygun olur mu @soulsteal59 ve de ekran kartında genel olarak bu kart modelinin fiyatıyla ilgili de olsa 1 puan almış marka değiştirip birkaç bin TL artırırsak performans ve kalite artışı alabilirsek yapabiliriz @Xitana

Evet uygundur.

Ağırlıklı olarak Valorant CS gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum özellikle ekipmanlar için uygun olur mu @soulsteal59 ve de ekran kartında genel olarak bu kart modelinin fiyatıyla ilgili de olsa 1 puan almış marka değiştirip birkaç bin TL artırırsak performans ve kalite artışı alabilirsek yapabiliriz @Xitana

Reaper kötü bir model değil, puanlarına bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı