50.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
50000

hacıtrklu

Zeptopat
Daha fazla  
50k civarı iyi bilgisayar almak istiyorum ama donanımdan da fazla anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Aşağıda önerdiğim sistem aşağı yukarı 42 bin TL yapıyor. Monitör konusunda fazla bilgim yok o yüzden onu da başka bir arkadaş önerebilir.

Ekran Kartı:
İşlemci:
Anakart:
RAM:
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...5u6000c3016g-clabk-ddr5-fiyati,556613121.html (2x)
SSD:
Kasa + PSU:
İşlemci Soğutucu:

Son düzenleme:
İndirimden yakalanırsa 9070 XT rahat toplanır bence beklenmeli ve sabırlı olunmalı sonuçta az para değil

50 bin TL'nin içine monitör dahil değilse ve bütçe hafif aşılabilirse toplanabilir evet ama 50 bin TL'nin içine monitör dahilse toplanamaz.
Eğer monitör dahil değilse aşılmadan da toplanabilir ama dediğim gibi indirim beklenmeli bence

Eğer monitör dahil değilse aşılmadan da toplanabilir ama dediğim gibi indirim beklenmeli bence
Bütçeyi aşmadan çok zor. Sadece 9070 XT ile zaten bütçenin yaklaşık %70'i harcanmış oluyor. Geriye kalan 15 bin TL gibi bir parayla diğer tüm parçaları toplamak imkansıza yakın. İndirimlerden 7-8 bin TL gibi bir kâr elde edilmesi lazım -ki bu da pek mümkün değil- bütçeyi aşmamak için.

Geçen incehesap indirimde hem r5 7500f hem de 9070 XT 35-36 civarına geliyordu tüm parçaları indirimden kovalarsa gayetten de aşmadan toplanabilir

50k ya 9060XTli sistem bir de 8 GB'lik olan 9060XT?

50k civarı iyi bilgisayar almak istiyorum ama donanımdan da fazla anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Monitör dahil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…