Hocam anakart o kadar kötü değil. BIOSTAR gibi anakartlardan kat kat iyi bir anakart. ASUS'dan bahsediyoruz burada. F/P olarak bakarsak gayet iyi, hatta çok iyi. Arkadas 330 TL daha arttırabilme imkanı varsa RAM tipini CL30 5600MHz yaparsa mükemmel olur. Ekran kartı OC olduğundan dolayı normalde olduğundan daha performanslı olacaktır. Öncelikle kasası mesh. Yani iyi hava alıyor önü açık 750W Corsair PSU'su var inanılmaz kaliteli Corsair markası zaten bilindik marka. Arkadaş stok fan yerine:
Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm siyah işlemci sıvı soğutucu.
Alırsa +2700 TL toplam kasa fiyatı 3000 TL civarında artırıyor bütçeyi çok fazla açmadan ve SSD'nin okuma yazma hızı gayet iyi 1TB"ında yeterli olacağını düşünüyorum kısacası 2. yorumumda yazdığım gibi bütçeyi bir tık artırırsa (3000TL) civarında mükemmel bir kasa alabilir. F/P olarak değerlendirdim bu kasayla bahsettiği GTA 6'yı 2K oyunlar açabilir hatta DLSS 3.0 sayesinde 4K oyunları da açabilir. Kısacası eklemeleri yaptığın zaman F/P kasa olduğunu düşünüyorum. Önerdiğiniz kasalarda R5 7500 var 14 nesil Intel'den bahsediyoruz. Anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum eklemeler dahilinde attığınız sistemlerden çok daha iyi.