50.000 TL'ye sistem tavsiyesi

MODART-X18 V3 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Hocam işlemci çok güzel sizi çok iyi idare eder performansı gayet iyi 1TB M.2 SSD var DDR5'i var OC Edition sizin için en iyisi bu bütçeyi biraz aşabilirseniz bir tık daha iyisini gösterebilirim bu tam bütçenize göre 700 de küsuratı var halledersiniz diye düşünüyorum.

Hocam önerdiğimiz sistemler daha güzel. Anakartı, belleği vs. çok kötü.

Hocam önerdiğimiz sistemler daha güzel. Anakartı, belleği vs. çok kötü.

Hocam anakart o kadar kötü değil. BIOSTAR gibi anakartlardan kat kat iyi bir anakart. ASUS'dan bahsediyoruz burada. F/P olarak bakarsak gayet iyi, hatta çok iyi. Arkadas 330 TL daha arttırabilme imkanı varsa RAM tipini CL30 5600MHz yaparsa mükemmel olur. Ekran kartı OC olduğundan dolayı normalde olduğundan daha performanslı olacaktır. Öncelikle kasası mesh. Yani iyi hava alıyor önü açık 750W Corsair PSU'su var inanılmaz kaliteli Corsair markası zaten bilindik marka. Arkadaş stok fan yerine:

Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm siyah işlemci sıvı soğutucu.
Alırsa +2700 TL toplam kasa fiyatı 3000 TL civarında artırıyor bütçeyi çok fazla açmadan ve SSD'nin okuma yazma hızı gayet iyi 1TB"ında yeterli olacağını düşünüyorum kısacası 2. yorumumda yazdığım gibi bütçeyi bir tık artırırsa (3000TL) civarında mükemmel bir kasa alabilir. F/P olarak değerlendirdim bu kasayla bahsettiği GTA 6'yı 2K oyunlar açabilir hatta DLSS 3.0 sayesinde 4K oyunları da açabilir. Kısacası eklemeleri yaptığın zaman F/P kasa olduğunu düşünüyorum. Önerdiğiniz kasalarda R5 7500 var 14 nesil Intel'den bahsediyoruz. Anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum 20 30 fps daha fazla testlerde. eklemeler dahilinde attığınız sistemlerden çok daha iyi.

Son düzenleme:
Hocam anakart o kadar kötü değil. BIOSTAR gibi anakartlardan kat kat iyi bir anakart. ASUS'dan bahsediyoruz burada. F/P olarak bakarsak gayet iyi, hatta çok iyi. Arkadas 330 TL daha arttırabilme imkanı varsa RAM tipini CL30 5600MHz yaparsa mükemmel olur. Ekran kartı OC olduğundan dolayı normalde olduğundan daha performanslı olacaktır. Öncelikle kasası mesh. Yani iyi hava alıyor önü açık 750W Corsair PSU'su var inanılmaz kaliteli Corsair markası zaten bilindik marka. Arkadaş stok fan yerine:

Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm siyah işlemci sıvı soğutucu.
Alırsa +2700 TL toplam kasa fiyatı 3000 TL civarında artırıyor bütçeyi çok fazla açmadan ve SSD'nin okuma yazma hızı gayet iyi 1TB"ında yeterli olacağını düşünüyorum kısacası 2. yorumumda yazdığım gibi bütçeyi bir tık artırırsa (3000TL) civarında mükemmel bir kasa alabilir. F/P olarak değerlendirdim bu kasayla bahsettiği GTA 6'yı 2K oyunlar açabilir hatta DLSS 3.0 sayesinde 4K oyunları da açabilir. Kısacası eklemeleri yaptığın zaman F/P kasa olduğunu düşünüyorum. Önerdiğiniz kasalarda R5 7500 var 14 nesil Intel'den bahsediyoruz. Anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum eklemeler dahilinde attığınız sistemlerden çok daha iyi.
Öneriniz için teşekkürler ama 7800x3d önerdik en son. Çok daha iyi.

Öneriniz için teşekkürler ama 7800x3D önerdik en son. Çok daha iyi.

Hocam tabii ki 7800x3D daha iyi fakat, benim bahsettiğim bütçenin aşılmaması o yüzden 3000TL'ye ekleyebilir dedim ekleyemezsede sadece 300TL'lik RAM eklemesini yapıp alabilir bütçeyi çok aşmamak için attım sizin attığınızda güzel ellerinize sağlık hangisi bütçesine uyarsa arkadaş onu alır benim tavsiyem 7000TL daha ekleyip sizin attığınız sistemi alması. İyi günler dilerim hocam.

Cillop gibi hocam.

PSU yükseltilmeli sadece.
Hocam QP dışında hiçbir yer Yapıkrediye taksit yapmadığından dolayı QP’den aldım sistemi. Görseldeki gibi. Bu sistem için maximum 5-6 bin TL olacak şekilde bir sıvı soğutma önerebilir misiniz acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_6966.jpeg
    IMG_6966.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 29
Hocam uyumluğu doğru mu bilmiyorum AM5 uyumluysa takılır diye biliyorum diğer arkadaşlarda bir kontrol etsin doğruysa güzel olduğunu düşünüyorum bu.

Hocam uyumluğu doğru mu bilmiyorum AM5 uyumluysa takılır diye biliyorum diğer arkadaşlarda bir kontrol etsin doğruysa güzel olduğunu düşünüyorum bu.

Hocam şimdi baktımda pardon kasanın mm derinliği uymuyor radyatör kalınlığı fazla. Kasanıza uymayacaktır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı