50.000 TL'ye sistem toplama

Federal

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
2015 yılında toplamış olduğum sistemim yerine sıfırdan F/P ve geliştirilebilir olması önceliğim olan ekran dahil 50.000 TL'lik bütçeme uygun sistem toplamayı düşünüyorum. Hep Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartı kullanmış birisi olarak sizlerden bütçeme uygun beni uzun zaman üzmeyecek ileride geliştirebileceğim sistem önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2015 yılında toplamış olduğum sistemim yerine sıfırdan F/P ve geliştirilebilir olması önceliğim olan ekran dahil 50.000 TL'lik bütçeme uygun sistem toplamayı düşünüyorum. Hep Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartı kullanmış birisi olarak sizlerden bütçeme uygun beni uzun zaman üzmeyecek ileride geliştirebileceğim sistem önerilerinizi bekliyorum.
İTopya üzerinden toplayabilirsin

Sıvı soğutmayı msi mag 240r v2 yapın. 45.756 TL

8400tl

Toplam 54.000tl yapıyor. Bütçeyi arttırıp alabilirsin.

Eğer 4070ti ama ddr4 istersen de:

İşlemciyi ryzen 7 5700x seç

Msi pro b550 anakart seç.

corsair 750w psu seç.

Corsair h100 sıvı soğutma seç.

45.666tl ediyor.

+ Arkadaşın attığı monitörü topladığımızda 47.018, 07TL yapıyor. Artan miktar ile sıvı soğutma için konu açabilirsin. ML240L V2 ile aynı kasa aynı işlemciyi kullanıyorum. Tek söyleyebileceğim kasanın üstüne taktığında CPU güç kablosuna değiyor benim Soğutma. Çok sıkıntı çıkarmıyor ama fan + radyatör kalınlığı 55mm yi aşmayan bir model bulursan iyi olur.

Sıvı soğutmayı msi mag 240r v2 yapın. 45.756 TL

8400tl

Toplam 54.000tl yapıyor. Bütçeyi arttırıp alabilirsin.

Eğer 4070ti ama ddr4 istersen de:

İşlemciyi ryzen 7 5700x seç

Msi pro b550 anakart seç.

corsair 750w psu seç.

Corsair h100 sıvı soğutma seç.

45.666tl ediyor.
Siz de attığım sisteme bakabilir misiniz? Sizce değişmesi gereken bir şey var mı?

Son düzenleme:

+ Arkadaşın attığı monitörü topladığımızda 47.018, 07TL yapıyor. Artan miktar ile sıvı soğutma için konu açabilirsin. ML240L V2 ile aynı kasa aynı işlemciyi kullanıyorum. Tek söyleyebileceğim kasanın üstüne taktığında CPU güç kablosuna değiyor benim Soğutma. Çok sıkıntı çıkarmıyor ama fan + radyatör kalınlığı 55mm yi aşmayan bir model bulursan iyi olur.

Siz de attığım sisteme bakabilir misiniz? Sizce değişmesi gereken bir şey var mı?
Ekran kartı +500 verilerek zotac seçilebilir. Kasa ve PSU'Yu beğenmedim ama.

Kasa Technopat'ında yaptığı çoğu hazır sistemde kullanılıyordu hava akışıda çok iyi bir kasa fanları değiştirdim kullanıyorum. PSU 650W bu sisteme yetecektir diye seçtim. Yanlış hatırlamıyorsam DeepCool PF650 idi.

Daha iyi hocam 600 tl farka değer. FSP Psu var içinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı