50.000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
50000
Sizce 4070 Ti ekran kartını Zotac mı Gainward mı alayım.

Bu bütçenin içine monitör sığdırılmaya çalışılsa sistemde çok bir düşme görülür mü?

Sizce 4070 Ti ekran kartını Zotac mı Gainward mı alayım.
Hocam arada neredeyse hiç fark yok oc dışında. Hangisi gözüne daha iyi geliyorsa onu al.

Bu bütçenin içine monitör sığdırılmaya çalışılsa sistemde çok bir düşme görülür mü?

Toplam 50.418 TL yapıyor hocam monitör dahil olunca rtx 4070 ti yerine 4070 geliyor. PSU ve kasa değişiyor.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, 50bin sadece kasa olsa yine o monitörü mü önerirdiniz? Ayrıca soğutma hemen şart mı? Soğutma alana kadar kendileri ile gelenler yeterli olur mu? Soğutmanın yerine biraz daha verip Zotac harici bir marka düşünüyorum açıkçası. Sizce ekran kartı için 30binlere çıkıldığında AMD tarafına yönelmek mantıklı mı?

-50 bin sadece olsa gene o monitör öneririm gayet iyi.
- Ryzen 5 7600x ile kutusunda soğutucu gelmiyor soğutucu şart.
-30 binlerde ekran kartı olarak RX 7900 XTX alabilirsiniz. Mantıklı uzun yıllar götürür 24GB sizi.

Merhaba hocam, Ekran kartını MSI Ventus 4070 Ti yaptım, Kingston SSD 2 tane alıyorum, gerisi senin yazdıkların toplam 51'e geliyor. Acaba bu fiyata 4080 toplanır mıydı düşünmeden edemedim. Fikrin nedir? iyi mi bu fiyat?

Hocam rx 7900 xt toplanabiliyor istiyorsanız olabilir. Ama 2 tane ssd yok sistemde. 1tb samsung var.

Hocam rx 7900 xt toplanabiliyor istiyorsanız olabilir. Ama 2 tane ssd yok sistemde. 1tb samsung var.
Sizce fiyat normal mi yoksa ben bu kadar parayı 4070 Ti sisteme fazla görüyorum daha üst düzey kart toplanabilir diyor musunuz ? sipariş geçicem birazdan karar aşamasındayım

RX 7900 XT toplanabiliyor hocam psu ve kasa değiştirerek toplam 51.015 TL. Bu daha iyi.

Nvidia tercihim o yüzden MSI 4070 Tİ tercih ettim. Sadece önceki kasa ve PSU ile şimdikini değiştirmişsin hangisini alıyım ? Dark guardian kasa ve NZXT PSU mu ? bu kasa mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…