50.000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
50000
-Hocam aralarında baya bir fark var bence almışken 4070 ti al.
-Anakart olarak bu iyi hocam. 400 TL daha az verip Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 alabilirsin ama bence değmez. Msi daha iyidir.
-Ryzen 7 7700 almaya gerek yok hocam oyunlarda aralarında fark yok.
-Soğutma 240mm yeterli zaten maksimum 280mm destekliyormuş. 280mm'ye 2 kat fiyat verilmez.
-Hocam psu olarak yarı modüler bronz 750w NZXT C750 PA-7B1BB-EU var sizi üzmez. Fiyatı 2200.
Hocam ekran kartı hariç hepsini aldım biraz önce , sadece ekran kartında MSI ventus ve gaming x , gaming z diye ayrı ayrı satışları var. En uygun olanı ventus. Hangisini önerirsin

Hocam ekran kartı hariç hepsini aldım biraz önce , sadece ekran kartında MSI ventus ve gaming x , gaming z diye ayrı ayrı satışları var. En uygun olanı ventus. Hangisini önerirsin
Ventus çok sıcak çalışıyor rakiplerine göre. İlla 4070Tİ alacaksanız önerim f/p açısından Galax veya Gainward olabilir. Sıcaklık değerleri ortalama aynı Ventus ile Gainward'un Galaxın daha iyi. fakat Gaming Z 4070Tİ yok bildiğim kadarıyla Gaming X modelinden bahsediyorsanız onun yerine bu daha iyi olur: https://www.hepsiburada.com/pny-gef...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.69

Eğer bütçeniz buna yetmiyor ve serin çalışsın istiyorsanız XLR8 alabilirsiniz PNY markasının.

olabilir. Sıcaklık değerleri ortalama aynı Ventus ile Gainward'un Galaxın daha iyi. fakat Gaming Z 4070Tİ yok bildiğim kadarıyla Gaming X modelinden bahsediyorsanız onun yerine bu daha iyi olur: https://www.hepsiburada.com/pny-gef...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.69

Eğer bütçeniz buna yetmiyo
Hocam Asus MSI haricinde ekran kartı almayı düşünmüyorum. Servis garanti konusunda sıkıntı yaşayabilirim, çok bilinmedik bir marka söylediğiniz.
Sorum şu aslında MSI 4070 Tİ modellerinde ventus ve gaming modeli arasında fiyat farkına değecek bir fark var mı ? Yoksa ventus alıp geçiyim mi ?

Hocam Asus MSI haricinde ekran kartı almayı düşünmüyorum. Servis garanti konusunda sıkıntı yaşayabilirim, çok bilinmedik bir marka söylediğiniz.
Sorum şu aslında MSI 4070 Tİ modellerinde ventus ve gaming modeli arasında fiyat farkına değecek bir fark var mı ? Yoksa ventus alıp geçiyim mi ?
Ventus al geç hocam. 25 bin TL değil mi?

Bilinmedik marka dediğiniz markaların türkiye üzerindeki garanti servisi çok iyi seviyede. Kendi tercihiniz ödediğiniz paraya göre aldığınız sıcaklık değeri biraz artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı