50.000 TL'ye telefon önerisi

Syndaxxzz

Hectopat
Selamlar arkadaşlar, telefonumu değiştirmek istiyorum. Güncel iPhone SE 2020 kullanıyorum. Yurt dışı iPhone almak veya Türkiye cihazı almak arasında kararsız kaldım. 50.000 TL'ye iPhone 15 almaktansa 16 Pro Max almak daha mantıklı geliyor, kayıt yaptırmayı düşünmüyorum 8 ay kullanılıyormuş diye duydum, 4 ay da idare edeceğimi düşünüyorum. Önerilerinize açığım hangi model almalıyım? vb. bazı telefonlarda çift fiziki SIM e SIM gibi durumlar oluyormuş tam olarak açıklamasını yapabilirseniz sevinirim.

Var dostum, Apple'ın diğer ürünlerini de kullanıyorum senkronize olması hoşuma gidiyor, Apple'dan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Malum fiyatlar uçuk olduğu için yurt dışı bakıyorum.

Aleyküm selam. Yurt dışı 16 pro, max alırsan yılda 4+4 ay kullanma hakkın var çift sim olduğundan (bir sım yuvası 4 ay). Kalan 4 ayda mevcut eski telefonunla veya düşük bir model alıp onunla sms, arama ve internet paylaşımı yaparak kullanırsın gene 16 pro maxini. Her yılbaşı yenileniyor hakkın. 16 pro, 16 pro max öneririm yurt dışı kullanabileceksen kesinlikle. Gayet de mantıklılar düz ıphoneya o kadar para vermektense. Birde garanti sıkıntı olur yurt dışı olduğundan dolayı, başka problem görmüyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle bilmeyen kişiler kafasına göre konuşmadan önce telefoncu olarak yanıt vereyim. yd 16pro/pro max boyuta baglı olarak tercih yapabilirsin. En mantıklısı da budur. Elindeki se yi de satma çekmeceye koy kapanınca hattını takar icloudu baglarsın aramalar 16 pro ya da gelir 4 ay se yi arka cebine koyar idare edersin. Eğer ki İstanbulda oturuyorsan da ucuza gün içinde çözeriz. İletişim bilgisi istersen yanıt atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…