50.000 TL'ye telefon önerisi

Öncelikle bilmeyen kişiler kafasına göre konuşmadan önce telefoncu olarak yanıt vereyim. Yurt dışı 16pro/pro Max boyuta baglı olarak tercih yapabilirsin. En mantıklısı da budur. Elindeki SE yi de satma çekmeceye koy kapanınca hattını takar ICloud'u baglarsın aramalar 16 Pro'ya da gelir 4 ay SE yi arka cebine koyar idare edersin. Eğer ki İstanbul'da oturuyorsan da ucuza gün içinde çözeriz. İletişim bilgisi istersen yanıt atabilirsin.

Öncelikle teşekkürler yorumun için, e SIM muhabbetinden hiç anlamıyorum fiziki çift SIM olan modeli var mı 16 Pro Max'in? Maalesef bu arada İzmir'de yaşıyorum İstanbul'da olsam kesinlikle gelirdim. İletişim bilgerinizi verir misiniz yinede?

4 ay da idare edebileceğimi düşünüyorum.

Aleykümselam. Yurt dışı 16 Pro, Max alırsan yılda 4+4 ay kullanma hakkın var çift SIM olduğundan (bir SIM yuvası 4 ay). Kalan 4 ayda mevcut eski telefonunla veya düşük bir model alıp onunla SMS, arama ve internet paylaşımı yaparak kullanırsın gene 16 Pro Max'ini. Her yılbaşı yenileniyor hakkın. 16 Pro, 16 Pro Max öneririm yurt dışı kullanabileceksen kesinlikle. Gayet de mantıklılar düz IPhone'ya o kadar para vermektense. Bir de garanti sıkıntı olur yurt dışı olduğundan dolayı, başka problem görmüyorum.

Şu ana kadar kullandığım hiçbir ürünü garantiye yollamadım, telefonda da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Öncelikle teşekkürler yorumun için, e SIM muhabbetinden hiç anlamıyorum fiziki çift SIM olan modeli var mı 16 Pro Max'in? Maalesef bu arada İzmir'de yaşıyorum İstanbul'da olsam kesinlikle gelirdim. İletişim bilgerinizi verir misiniz yinede?

4 ay da idare edebileceğimi düşünüyorum.

Şu ana kadar kullandığım hiçbir ürünü garantiye yollamadım, telefonda da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.16
16 pro max de var çift sim. 2 yuvası var anlayacağın. Yılbaşında yenileniyor; ilk yuvaya takıp mayısa kadar (4 ay) kullanıyorsun, kapandığını anlarsın. Kapandıktan sonra simi çıkarıp diğer 2. yuvaya koyup gene 4 ay Eylüle kadar kullanıyorsun. Kalan 4 ayda dediklerimiz gibi kullanırsın. Yılbaşı gelince yenileniyor tekrar, hat takıp gene 8 ay kullanırsın.

Son düzenleme:
16 pro max de var çift sim. 2 yuvası var anlayacağın. Yılbaşında yenileniyor; ilk yuvaya takıp mayısa kadar (4 ay) kullanıyorsun, kapandığını anlarsın. Kapandıktan sonra simi çıkarıp diğer 2. yuvaya koyup gene 4 ay Eylüle kadar kullanıyorsun. Kalan 4 ayda dediklerimiz gibi kullanırsın, yılbaşı gelince tekrar hat takıp normal kullanırsın.
Tamamdır dostum çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı