Hocam belirli sebepleri var sonuçta hazır sistem satan mağazalar toplu alıyor ürünleri. Böylece daha uyguna gelmiş oluyor onun dışında etken elbet vardır fakat aklıma gelmiyor şu anda.
Bunu gördüm de hem DDR5 değil hem de arkadaş parça parça toplamak istiyorum deyince vazgeçtim aslında DDR 4 sistemde yeterli olur ama ben isteklerine göre bir sistem toplamayı deniyorum şu an.
Bunu gördüm de hem DDR5 değil hem de arkadaş parça parça toplamak istiyorum deyince vazgeçtim aslında DDR 4 sistemde yeterli olur ama ben isteklerine göre bir sistem toplamayı deniyorum şu an.
Ama hazır almayı kabul ederse en mantıklı bu olur bence hem para cepte kalır hem de bu fiyata alabileceği en iyi Nvidia sistemi almış olur.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Gigabyte B760 Gaming X Intel B760 5333 MHz DDR5 LGA 1700 Atx Anakat en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
FSP Hydro K Pro HD2-850 850W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
PNY GeForce RTX 4070 XLR8 Gaming Verto Epic-x RGB OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun