50.000TL sistem önerisi

Bütçe
50 bin tl
bütçeye gelmesi alınmayacak anlamına gelmez hiçbir zaman , zaten dediğim gibi sadece ekran kartı ve işlemci 46k yapıyor ama bu sonradan almayacağım veya sisteme ekleyemeceğim anlamina gelmez şuan için belki daha farklı önerilerde bulunursunuz konu biraz uzadı ama kusura bakmayın.
9070'li sağdan soldan kısılmış parçalarla bütçenizde sistem toplanılır ama 9070'den 9070xt ye upgrade gereksiz olur.

Toplamda 52K. Eğer bütçesi çıkmazsa SSD 500GB yapsın.
@efebatiin hocam bütçenizde öneri yapmış çok güzel sistem olmuş.

9070'li sağdan soldan kısılmış parçalarla bütçenizde sistem toplanılır ama 9070'den 9070XT'ye upgrade gereksiz olur.

Haklısınız sonradan upgrade gereksiz olur peki sizce ne yapmalıyım çünkü 50'den 75e çıkmam mümkün değil. Çünkü diğer klavye, mouse, kulaklık, monitörde dahil 100e patlar.

9070'li sağdan soldan kısılmış parçalarla bütçenizde sistem toplanılır ama 9070'den 9070XT'ye upgrade gereksiz olur.

@efebatiin hocam bütçenizde öneri yapmış çok güzel sistem olmuş.

Evet o sisteme baktım zaten ama size de sordum RX 9070 alıyorken biraz daha fazla para ekleyip RX 9070XT alınır mı diye evet dediniz bu bütçeyi yine aşar artı olarak attığınız diğer parçalar arasındada fark var mı tartişilir her anlamda.

Son düzenleme:
Haklısınız sonradan upgrade gereksiz olur peki sizce ne yapmalıyım çünkü 50'den 75e çıkmam mümkün değil. Çünkü diğer klavye, mouse, kulaklık, monitörde dahil 100e patlar.

Evet o sisteme baktım zaten ama size de sordum RX 9070 alıyorken biraz daha fazla para ekleyip RX 9070XT alınır mı diye evet dediniz bu bütçeyi yine aşar artı olarak attığınız diğer parçalar arasındada fark var mı tartişilir her anlamda.
Benim attıklarım ile @efebatiin hocamın attıkları arasında çok fark var. En iyisi şunu yapalım kafalar karışmasın. Siz bize kasa için çıkabileceğiniz maksimum bütçeyi söyleyin. Biz size sistem önerelim tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı