50.000TL'ye kadar sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
50.000₺
Anladım beyler monitör ve mouse çok mühim değil zaten merak ettim öğrenmek istedim. monitörde zaten 240Hz'e ihtiyacım yok.

@pawEn söylediklerini anlıyorum, o yüzden sana şöyle sorayım bari.
ASUS morherboardların sanırım hepsi, DDR5 olanlar yani, Intel İşlemci olsun Seagate SSD olsun ya da WD HDD olsun vs. bunların hiçbirinde çakışma ya da uyumsuzluk yaratmaz öyle değil mi? Yani demek istediğim işlemcide Intel tercih etmek istiyorum ve diğer parçalarda da belli başlı isteklerim var, genel olarak anakart - component uyumsuzluğuyla karşılaşır mıyım?

@560052 sen de yorum yapmak istersen memnun olurum dostum.
 
Anladım monitör ve mouse çok mühim değil zaten merak ettim öğrenmek istedim. Monitörde zaten 240Hz'e ihtiyacım yok.

@pawEn söylediklerini anlıyorum, o yüzden sana şöyle sorayım bari.
ASUS morherboardların sanırım hepsi, DDR5 olanlar yani, Intel işlemci olsun Seagate SSD olsun ya da WD HDD olsun vs. bunların hiçbirinde çakışma ya da uyumsuzluk yaratmaz öyle değil mi? Yani demek istediğim işlemcide Intel tercih etmek istiyorum ve diğer parçalarda da belli başlı isteklerim var, genel olarak anakart - component uyumsuzluğuyla karşılaşır mıyım?

@560052 sen de yorum yapmak istersen memnun olurum dostum.

ASUS anakartımda WD blue HDD takılı. Bir sıkıntı yok ASUS'un sıkıntı yapacağını sanmam.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı