50.000TL'ye telefon önerisi

Bütçe
50000
Hocam adama telefon önerisi yaparken 2. dünya savaşını açtık resmen birisi hangisi iyi diyorsa hak versin hepsi bu.

Bu daha iyi hayır bu daha iyi diyebiliriz ama savaşa benzer bir şey oldu.

iPhone kullanıcısıyım ancak SE2 modeli hem bataryası hem işlemcisiyle artık üzmeye başladı. Eski model IPhone'lar hariç yüksek fiyatlı modellere ulaşabileceğimi sanmıyorum o yüzden Samsung'a yöneldim. Samsung S25 Plus almayı düşünüyorum, hem işlemcisi hem ekran kalitesi hem de ortalama üzeri kamera performansı cezbetti. Bu fiyata veya daha uyguna daha mantıklı olur dediğini bir telefon var mı önerebileceğiniz?
Hocam iki cihazda guzel fakat Magic 7 Pro genel olarak bakildiginda bana daha mantikli geliyor, ayrica MagicOS ile One UI stabillik konusundan vs ikiside gayet iyi.

Samsung telefonların kullandığı Android tabanlı olan bir işletim sistemi.

O zaman dediğiniz Android'den One UI geçtim rahatladım ya da One UI Android'den çok daha iyi cümlesi ne oluyor tam olarak😃 gerçekten sübliminal yiyor gibi hissediyorum şuan.

Hocam adama telefon önerisi yaparken 2. dünya savaşını açtık resmen birisi hangisi iyi diyorsa hak versin hepsi bu.

Bu daha iyi hayır bu daha iyi diyebiliriz ama savaşa benzer bir şey oldu.
Yanlış bilgiler ve konu sahibini kötü yönlendirmeler yapılıyor müdahale edilmezse cidden saçma bir konu çıkardı ortaya.

O zaman dediğiniz Android'den One UI geçtim rahatladım ya da One UI Android'den çok daha iyi cümlesi ne oluyor tam olarak😃 gerçekten sübliminal yiyor gibi hissediyorum şu an.

Yanlış bilgiler ve konu sahibini kötü yönlendirmeler yapılıyor müdahale edilmezse cidden saçma bir konu çıkardı ortaya.

İyi de müdahale edelim de normal edelim burası adalet sarayı oldu.

İyi de müdahale edelim de normal edelim burası adalet sarayı oldu.

Hocam üstte adam One UI Android'den çok daha iyi, Android'den One UI geçtim rahatladım falan diyor. Veya siz daha farklı saçma şeyler iddia ediyorsunuz. Daha farklı ne diyebilirdik? Şuanda burası adalet sarayı değil bildiğimiz teknoloji bilgisi açısından afrika kabilesine döndü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı