50-100 TL bandında mouse önerisi

437935

Hectopat
Makaleler
1
Elimde eskiden kalma bir Gamepower bane vardı onu kullanıyorum. Fakat 2 gün önce bozuldu. Her şeyi sağlam fakat sağa sola çok zor gitmeye başlamıştı. Ben de iade edip beni doğru düzgün idare edecek bir mouse istiyorum. Öyle çok iyi mouseler isteyen oyunlar oynamam. Zaten öyle kariyer falan yapıp zamanımı harcamayı sevmiyorum. FPS oyunlarını çok oynamıyorum, öyle profesyonellik gibi bir derdim yok. Genellikle GTA V falan. Ucuza ve beni uzun süre idare edecek kaliteli bir mouse arıyorum. Bütçeyi aşamam.

Trust'un ürünleri düşük bütçe için kalitelidir, alabilirsiniz.

Ben direk önerileri atayım, istediğinizi seçin. Güzel ürünlerdir.

Bütçeyi alabilirseniz.

kaç yıldır arkadaşım ile aynanda aldık hiç bir sorunu yok gayet iyi
Hocam kalitesiz fason bir üretim tercih edilmemeli onun yerine : Gamenote MS1001 Kablolu RGB Gaming Mouse Siyah | Game Garaj Trust 22988 GXT 133 Locx Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Trust'un ürünleri düşük bütçe için kalitelidir, alabilirsiniz.

Ben direk önerileri atayım, istediğinizi seçin. Güzel ürünlerdir.

Rehber eskidi Her bütçe için karma çevre birimleri V3! V3 çıktı yerine. :D

Gamenote MS1012A Kablolu RGB Gaming Mouse Siyah | Game Garaj 7₺ daha ekleyin.

Veya 30 daha ekleyerek Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Lazer Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ürünü alın.

Bence bütçeyi arttırıp TL80 al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı