50 55 bin TL hazır sistem önerisi

Tek tek toplamada 63 bin TL oluyor İncehesap PC toplama yerinden tek tek koydum fiyatı 63 bin TL çıkıyor.

Eğer tek bir siteden toplarsanız zaten pahalıya gelir ayrı ayrı yerlerden alırsanız hem daha iyi parçalar çıkar hem de ucuza gelir

Eğer tek bir siteden toplarsanız zaten pahalıya gelir ayrı ayrı yerlerden alırsanız hem daha iyi parçalar çıkar hem de ucuza gelir.

Ama onunda bir şey arılanırsa parçaları tek bir yer yerine başka yerlere göndermek zorunda kalıyorum ondan böyle almam daha iyisi maksimum 2 3 bin az çıkar ondanda bir şey olmaz.

Ama onunda bir şey arılanırsa parçaları tek bir yer yerine başka yerlere göndermek zorunda kalıyorum ondan böyle almam daha iyisi maksimum 2 3 bin az çıkar ondanda bir şey olmaz.
Siz bilirsiniz ama dediğim gibi aşırı derecede pahalı oldu pişman olursunuz ilerde

Şu an Akakçe üzerinden hesaplama yapıyorum ne kadar çıkıyor ne kadar fark oluyor diye.

Eğer toplama yaparım derseniz aynı fiyata daha iyi ürünler çıkar ve başka birinin yardım etmesi daha iyi olur @Xitana hocam size zahmet bir bakar mısınız?

Eğer toplama yaparım derseniz aynı fiyata daha iyi ürünler çıkar ve başka birinin yardım etmesi daha iyi olur @Xitana hocam size zahmet bir bakar mısınız?

Ben direk toplama yapamamda peşin fiyatına taksitli arıyorum ondan peşin alabilseydim direk alırdım.

Dediğim gibi hatta Akakçe'den topladığımda 2 k fazla bir fiyat bile çıktı 60267 TL.

Ben direk toplama yapamamda peşin fiyatına taksitli arıyorum ondan peşin alabilseydim direk alırdım.

Dediğim gibi hatta Akakçe'den topladığımda 2 k fazla bir fiyat bile çıktı 60267 TL.

Siz bilirsiniz ama bence sistem toplamayı iyi bilen birinden yardım alın derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı