Kasanın içinde kesinlikle olmasını istediğim parçalar bu şekilde:
Önerilerinizi bekliyorum.
- Ryzen 7 7800x3D.
- 32 GB RAM.
- 1TB M.2
- NZXT kasa.
Hocam sizce bu kasa güvenilir mi? Bir de bu sıvı soğutucu yeterli olur mu?Çok şey istiyosunuz hocam. Şu sisteme bakabilirsin 2 isteğini karşılar.
Özelleştirmeler yazıyor.Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Hocam sizce bu kasa güvenilir mi? Bir de bu sıvı soğutucu yeterli olur mu?
7800x3D'yi 120mm idare edebileceğimi düşünmüyorum. Hocam yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Kasanın içinde kesinlikle olmasını istediğim parçalar bu şekilde:
Önerilerinizi bekliyorum.
- Ryzen 7 7800x3D.
- 32 GB RAM.
- 1TB M.2
- NZXT kasa.
teşekkür ederim![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam: 56.414 TL
İsteğin doğrultusun da dizdim, çok kaliteli ve tatmin edici marka ve parçalar. Yalnız o bütçeye çok rahat RTX5070 ve 9070 XT zorlarsın diğer parçalardan kısıp ama ben senin yerinde olsam kısmam diğer parçalardan daha kafam rahat olur 9060 XT 16 GB ile idare ederim gayet de yeterli bu arada, sonradan sadece ekran kartı değiştirirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.