130.000₺ Wi-Fi 7 olan laptop önerisi

İncelemesi pek yok ama birkaç tane biliyorum. 113K bence 5070 Ti için fazla. 95k civarı ASUS ROG STRIX 16 Ultra 7 255HX 5070 Ti var. Paneli ve CPU düşük. Yapı kalitesi Lenovo kadar olmasa bile güzel. Yine o modelde de Vapor chamber soğutma sistemi var.
Bütçeniz artarsa 5080 Legion 7 135k kadar satılıyordu. Bugün belki fiyat düşer.

5070 Ti inceleme
En iyi incelemele
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Devamı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sadece oyun

Çin modeli (çok benzer)

Detaylı ve güzel

ASUS ile ilgili kaynak

Hocam teşekkürler bilgiler icin kartta taksit yakaladığım icin aldim aslinda digerleri 6 taksit yapıyorlardı 97 ye aldığım cihaz icin canta almam gerekiyordu 101 k gibi bir rakama bitecekti aslinda 12 k daha verip vectorden legion a geçtim işlemci bende 7 idi 9 oldu burada tabi oled ve 3 yil garanti de cok etkin oldu.
Çoğu arkadaşım sadece oyun oynayacaksan 5080 gereksiz dediler 30 k gibi fark oluyor bilemedim şimdi kafamı karıştırdınız. Sanırım 5080 icin de.indirim kovalayacagim.

Hocam teşekkürler bilgiler icin kartta taksit yakaladığım icin aldim aslinda digerleri 6 taksit yapıyorlardı 97'ye aldığım cihaz icin canta almam gerekiyordu 101 k gibi bir rakama bitecekti aslinda 12 k daha verip Vector'den Legion'a geçtim işlemci bende 7 idi 9 oldu burada tabii OLED ve 3 yil garanti de cok etkin oldu.
Çoğu arkadaşım sadece oyun oynayacaksan 5080 gereksiz dediler 30 k gibi fark oluyor bilemedim şimdi kafamı karıştırdınız. Sanırım 5080 icin de. İndirim kovalayacagim.

Kafanızı karıştırmak istemem hocam. Çoğu karta 10 taksit vadesiz hem de. 136k. 5 saat sonra fiyat ne olur hiç bilmiyorum. ABD bile yıl boyunca en ucuz 2200$ hatırlıyorum. Avrupa 2600€+ bu fiyata özellikle Türkiye piyasanında 5080 bence kaçmaz ürün. 5070 Ti oyuncu için fazlasıyla yeterli. Her oyunu deli gibi 5 sene sonra Ultra ayarda bilmem ne DLSS, fg derdiniz yoksa 5070 Ti 5000 serisinde en mantıklı seçim. OLED ekranda zaten fg imiş, DLSS kalite imiş anlamı yok pek. Emin olmamakla birlikte tıpkı Gigabyte Aorus Master 16 gibi o panelde VESA clearmr 10000 var? Çok daha pürüzsüz beleş panel zevki verir (NVIDIA smooth benzer)
30-40-50FPS bile alsanız yine OLED ekranda harika görünecek. 4 senedir 4K OLED laptop kullanıyorum. Tecrübeyle sabit.
Aldığınız fiyat "benim" için biraz fazla. A-Z 5070 Ti ile 5080 aynı donanımda, aynı soğutma sistemine, aynı panel, neredeyse aynı TDP sahip. 5070 Ti 230-250W kadar kapasitesi var.
En kötü tahminde 5080 4 GB VRAM farkı 4 sene ileri taşır. Söylediğiniz gibi zaten satın aldıysanız bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı