50-55 bin TL'ye Gaming laptop önerisi

Bütçe
50-55 bin TL, en fazla 58 bin TL
ACER Nitro 16 NH.QSKEY.003 R7 8845HS 16G 512GB RTX4060-140W DOS 16 WUXGA 180Hz Sıvı Soğutmalı Notebook : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Nitro'lar arasında ele gelen en iyi kasa bu. Bir önceki Predator Helios kasasını kullanıyor. 1200P olması da 4060 için iyi, uzun süre gider. 5050'li modellere alternatif olarak düşünülebilir. 4060 az daha güçlü ama 5050'de MFG var. Tercih meselesi.
Ben laptopumda 4050 kullanıyorum, FG gibi teknolojileri kullanmaya biraz karşıyım. Ekrandaki görüntü su muhallebisine dönüyor kamerayı hareket ettirdiğim zaman, kararında kullanılmalı DLSS FG gibi teknolojiler. Saf güçle desteklenen teknoloji daha iyidir. 4060 yeğlerim 5050'dense.

Ben laptopumda 4050 kullanıyorum, FG gibi teknolojileri kullanmaya biraz karşıyım. Ekrandaki görüntü su muhallebisine dönüyor kamerayı hareket ettirdiğim zaman, kararında kullanılmalı DLSS FG gibi teknolojiler. Saf güçle desteklenen teknoloji daha iyidir. 4060 yeğlerim 5050'dense.
ee sonuçta hangisini alıyorsun ? Seçince haber et.

ee sonuçta hangisini alıyorsun ? Seçince haber et.
Alacak olan ben değilim, arkadaşım :). Kendisi tercihini yapınca haber ederim.

Ben alacak olsam Asus'u daha çok markaya para gidiyor diye elerdim. Acer da 16-512 konfigürasyon ve 4060 olmasından ötürü diğerlerinin yanında elemek durumunda kalırdım. Ya HP Omen 4070 ya da GameGaraj R7T 5060 arasında gidip gelirdim.

@hysozero neden gülüyorsunuz? Zaten soruyu soruş şeklinizi beğenmedim bir şey demedim. Dalga geçmenin lüzmu yok.

Alacak olan ben değilim, arkadaşım :). Kendisi tercihini yapınca haber ederim.

Ben alacak olsam Asus'u daha çok markaya para gidiyor diye elerdim. Acer da 16-512 konfigürasyon ve 4060 olmasından ötürü diğerlerinin yanında elemek durumunda kalırdım. Ya HP Omen 4070 ya da GameGaraj R7T 5060 arasında gidip gelirdim.

@hysozero neden gülüyorsunuz? Zaten soruyu soruş şeklinizi beğenmedim bir şey demedim. Dalga geçmenin lüzmu yok.
Yok be kardeşim, bende kaç gündür kurcalıyorum merak ettim neyi seçeceksin diye de konuya alacak olan arkadaşım diye girince güldüm öyle farklı bir şey yok yanlış anlama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı