$50-60 Amazon'dan PSU Hariç Kasa Önerisi

Amazon destek ekibi ile canlı sohbette görüşüp ya da mail atarak yaptırma ihtimaliniz var. Ancak bu kadar pahalı kargo ücretini silerler mi bilemem. Siparişi vermiş olmanız gerek bunun için. Şansınızı denersiniz, olmazsa da 330 TL hayırlı uğurlu olur onlara. 162 TL'ye burada var işte, daha fazla vaktinizi harcamayın Amazon'dan kasa almak için.

Amazon destek ekibi ile canlı sohbette görüşüp ya da mail atarak yaptırma ihtimaliniz var. Ancak bu kadar pahalı kargo ücretini silerler mi bilemem. Siparişi vermiş olmanız gerek bunun için. Şansınızı denersiniz, olmazsa da 330 TL hayırlı uğurlu olur onlara. 162 TL'ye burada var işte, daha fazla vaktinizi harcamayın Amazon'dan kasa almak için.
Buradan alırım da dediğim gibi Ebrar Bilgisayar'da tutarsızlık var, 4 tane fan derler 3 fan gelir. Aynı Aerocool V3X 600W 80 Plus Bronze dedikleri ama 600W'lık normal sertifikasız güç kaynağı yollamaları gibi olmasın sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi sitesinden niye bakmıyorsun?
ZALMAN - Z3 PLUS
Z3 Plus'ta 4 tane fan var. GTX 1060 bu kasaya kolaylıkla sığar.
Peki bu üründe kabloları arkadan dolandırma varya onu yapabilir miyim ?

Kargo dahil 178.40 TL'ye almanız mümkün. Ebrar'a güvenmiyorsanız Bilişimport'a güvenebilirsiniz.
Ebrar'dan sistem aldım güvenim sarsıldı.
Sistemi güya kendileri toplucaktı. Kasam stokta kalmamıştı başka bir kasa istedim oda stoklarda yok dendi ama sitede stokta var gözüküyordu. İlgisizlik yalancılık hat safadaydı.

@FearLesLeon
Her zaman diyorum sistemin montajını siz yapın diye. Bu ilgisizliği başka bir mağazada da görürsünüz. 30 lira alan Sinerji'de de kablo yönetimi yapılmadan montajı yapıyorlar. Bir tane ürünümü bakıma gönderdim yapılacaklar listesinde 10 tane şey varken adam hiç birini yapmadan bana geri gönderdi. Z3 Plus'ta kablo yönetimi var.

@FearLesLeon
Her zaman diyorum sistemin montajını siz yapın diye. Bu ilgisizliği başka bir mağazada da görürsünüz. 30 lira alan Sinerji'de de kablo yönetimi yapılmadan montajı yapıyorlar. Bir tane ürünümü bakıma gönderdim yapılacaklar listesinde 10 tane şey varken adam hiç birini yapmadan bana geri gönderdi. Z3 Plus'ta kablo yönetimi var.
Ben beceremem kablo yönetimini ama bizim burda tanıdık bilgisayarcı var parası neyse verip (max 40 TL) ona yaptırıcağım kablo yönetimini.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı