50-60 bin TL civarı hazır sistem önerisi

BaskanEmo

Centipat
Daha fazla  
50 ila 60 bine yakın bütçem var. Çok pahalı olmadığı sürece bu miktarı biraz aşabilirim, önerdiğiniz sistemler varsa yardımcı olur musunuz? Ayrıca benim de seçtiğim bir sistem var, eğer önerirseniz bunu da alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biraz inceledim muhtemelen ayrı olarak aynı model 2. bir 16 GB alır telafi ederim.

Tamam hocam sana güveniyorum o zaman açıkçası bende VRAM'in fandan daha önemli olduğunu düşünüyorum.

@GhostOps bu sistem nasıl sizce.

ASUS kaliteli bir ürün zaten soğutma konusunda aşırı sıkıntı olmayacaktır.

İşlemci anakart ve soğutma iyi değil.

Bunun üstteki sisteme göre farkı nedir hocam bir iki parçasını değiştirip bunu almak daha mantıklı mıdır sizce. @GhostOps
bu sisteme 32 ram yapılıp direk alınabilir ama diğer sisteme göre baya negatif yönü var

1- işlemci
2- anakart
3- kasa

Ama diyosanız bütçeyi 60 tan çok aşmıyım alınabilir

RAM seçenekleri çok kötüymüş, Lexar koyulabilir fakat fiyatı 69k ya uçuruyor.
Sanırsam 3 fanlı modellerde soğutma daha iyi olduğu için performansa biraz faydası var, tamamen bütçe meselesi, bir yerlerden kısıp bir yerlerden artırabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sisteme 32 RAM yapılıp direk alınabilir ama diğer sisteme göre bayağı negatif yönü var.

1- işlemci.
2- anakart.
3- kasa.

Ama diyosanız bütçeyi 60tan çok aş mıyım alınabilir.

Benim attığım sistemde işlemci özellikle anakart farkı çok fazla.

Bu sisteme 32 RAM yapılıp direk alınabilir ama diğer sisteme göre bayağı negatif yönü var.

1- işlemci.
2- anakart.
3- kasa.

Ama diyosanız bütçeyi 60tan çok aş mıyım alınabilir.

Benim attığım sistemi öneriyorum fakat illa 3 fanlı istersen ben bir şey diyemem sistemin performansını kısıp 3 fanlı almak mantıklı değil.

Bunun üstteki sisteme göre farkı nedir hocam bir iki parçasını değiştirip bunu almak daha mantıklı mıdır sizce. @GhostOps

Mantıklı değildir attığımı almanızı öneririm.

Son düzenleme:
ASUS kaliteli bir ürün zaten soğutma konusunda aşırı sıkıntı olmayacaktır.

İşlemci anakart ve soğutma iyi değil.

Anladım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim attığım sistemi öneriyorum fakat illa 3 fanlı istersen ben bir şey diyemem sistemin performansını kısıp 3 fanlı almak mantıklı değil.

Yok hocam merak etmeyin. Zaten sizin önerdiğiniz şekilde almayı düşünüyorum, benim için de VRAM daha önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 30 35 bin bandında ne önerirsin peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı