50-60 bin TL sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan eagg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 368
Bütçe
45-60k

eagg

Hectopat
Arkadaşlar merhaba daha once hiç PC toplamadım. Bazı sitelerin tavsiye sistemlerine baktım pek içime sinmedi PSU olsun kasa olsun vs. PC toplama sihirbazından böyle bir PC topladım sizce parçalarım uyumlu mu alınır mı bu PC? İleride yükseltme de yapabileyim istiyorum.

Screenshot_10.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe 50-65 arası ama o aralıktaki 9070XTLI sistemlerin hepsi 750W bronz PSU ve bu beni korkutuyor açıkçası.

750W Bronze olmasi dert değil kullanilan PSU önemli attığım kasa FSP mesela gayet iyi 65k çıkıyorsan istersen 7800x3D yap islemciyi gerek yoksa direk alabilirsin 9700XTE cok güçlü.

Sertifikasının güvenirlikle bir ilgisi yok. İçindeki PSU kaliteli.
anladım hocam. gaming gentrde pesin fiyatına taksit yokmus incehesaptaki 9070xtli sistemlere tekrar göz gezdireyim en iyisi

Bunlar nasıl hocam size zahmet bakabilir misiniz?

anladım hocam. gaming gentrde pesin fiyatına taksit yokmus incehesaptaki 9070xtli sistemlere tekrar göz gezdireyim en iyisi

Bunlar nasıl hocam size zahmet bakabilir misiniz?

Kasa THERMALTAKE yapılarak alınır.

Anladım hocam sağ olun, peki ilk attığım SS'teki sistemde neresi yanlış (öğrenmek amaçlı soruyorum) PSU MSI A750bn Bronze yapılarak alınabilir mi? Veya anakart yükseltilip? Kasası çok hosuma gitti MSI'nin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı