50-60 bin TL sistem toplama

clover.7

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni bir PC alacağım, bilgisayardan anlıyorum ama donanım veya ekipmanlardan çok da anlamıyorum, hikaye ve FPS oyunlarını rahat rahat oynayabileceğim bir PC lazım, bütçe 65 bine çıkabilir gerekirse, yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek olarak oynayacağim birkaç oyun;
-FM 24.
-RDR2
-Valorant (belki)
-Mafia serisi.
-GTA VI (çıktiğında sorunsuz oynayabilmek istiyorum).

İşlemci olarak R7 9700X, neredeyse 7800x3D ayarında bir işlemcidir. Bu sistem için en az 2K monitör öneririm. Anakartta bir tane M2 yuvası var bu yüzden 2TB SSD tercih etmeniz daha iyi olur ama 1TB yeter derseniz bu şekilde alabilirsiniz. SSD 2TB yapmak isterseniz linkteki SSD'ye tıklayıp 4TB olarak seçebilirsiniz.

Bu oyunları 4060'lı sistem bile rahat oynatır rahat oynatmaktan kastınız yüksek FPS mi?

60K bandında 7600 alınmaz 9700X varken.

Son düzenleme:

İşlemci olarak R7 9700X, neredeyse 7800x3D ayarında bir işlemcidir. Bu sistem için en az 2K monitör öneririm. Anakartta bir tane M2 yuvası var bu yüzden 2TB SSD tercih etmeniz daha iyi olur ama 1TB yeter derseniz bu şekilde alabilirsiniz. SSD 2TB yapmak isterseniz linkteki SSD'ye tıklayıp 4TB olarak seçebilirsiniz.

60K bandında 7600 alınmaz 9700X varken.
@R.J. Fischer hocamın sistemi çok iyi. Eline sağlık hocam. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı